Sport

Arbitrul i-a salvat viața fostului jucător de la Atletico Madrid! Fotbalistul s-a prăbușit pe gazon după contactul cu un coechipier: „Trebuia să acționez rapid”. Video

Un arbitru din Bundesliga i-a salvat viața fostului jucător de la Atletico Madrid. Fotbalistul a căzut pe gazon după o lovitură primită la cap.
11.03.2024 | 22:26
Arbitrul ia salvat viata fostului jucator de la Atletico Madrid Fotbalistul sa prabusit pe gazon dupa contactul cu un coechipier Trebuia sa actionez rapid Video
Arbitrul i-a salvat viața unui fotbalist în Bundesliga. Momente dramatice pe Allianz Arena. Foto: X.
ADVERTISEMENT

Momente dramatice la meciul Bayern Munchen – Mainz, scor 8-1, în etapa a 25-a din Bundesliga. Josuha Guilavogui, fostul mijlocaș al celor de la Atletico Madrid, actualmente la Mainz, a căzut inconștient pe gazon în minutul 33 după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de coechipierul Anthony Caci.

Arbitrul i-a salvat viața fostului jucător de la Atletico Madrid! Fotbalistul s-a prăbușit pe gazon după contactul cu un coechipier

Bayern Munchen a făcut spectacol în meciul cu Mainz, scor 8-1, în etapa a 25-a din Bundesliga. Allianz Arena a fost gazda unui moment dramatic în minutul 33. Josuha Guilavogui, mijlocașul în vârstă de 33 de ani al celor de la Mainz, a fost lovit cu genunchiul în cap.

ADVERTISEMENT

Coechipierul Anthony Caci a fost cel care l-a pus la pământ pe fostul jucător de la Atletico Madrid, însă fundașul lateral a fost „provocat” de Thomas Muller. Josuha Guilavogui a rămas întins pe gazon și a acuzat probleme de respirație.

Arbitrul Patrick Ittrich a intervenit prompt și i-a salvat viața lui Josuha Guilavogui. „Centralul” german l-a pus pe o parte pe mijlocașul lui Mainz. „Dacă cineva este în situația asta, trebuie să acționezi repede.

ADVERTISEMENT

Am trecut prin multe situații de genul acesta. Și-ar fi înghițit limba. Trebuie să o scoți și apoi jucătorul poate să respire”, a declarat Patrick Ittrich, citat de Marca.

Josuha Guilavogui nu a mai putut continua partida: „Îi mulțumesc lui Patrick Ittrich pentru intervenția rapidă”

Josuha Guilavogui a părăsit terenul în minutul 35. Mijlocașul francez a fost înlocuit cu Edimilson Fernandes. „Nadiem Amiri m-a îmbrățișat imediat pentru că și-a dat seama de gravitatea situației”, a mai spus Patrick Ittrich.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Josuha Guilavogui i-a mulțumit arbitrului pentru că i-a salvat viața. Ajuns la 33 de ani, Guilavogui s-a format la academia celor de la St. Etienne. Ulterior, mijlocașul defensiv a îmbrăcat tricoul unor echipe, precum: Atletico Madrid, Wolfsburg sau Bordeaux.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru intervenția rapidă și pentru ajutorul oferit de Patrick Ittrich, colegilor mei și medicilor din Mainz 05”, au fost cuvintele lui Josuha Guilavogui.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, performanță incredibilă în Bayern – Mainz 8-1

Harry Kane a marcat un nou hattrick în victoria categorică a lui Bayern Munchen, scor 8-1 cu Mainz. Atacantul englez a ajuns la 30 de goluri în 25 de meciuri pentru Bayern Munchen în actuala stagiune în Bundesliga.

De altfel, Harry Kane a devenit primul fotbalist care a reușit să marcheze 4 hattrick-uri în sezonul de debut în Bundesliga. Bayern Munchen ocupă locul 2 în Bundesliga, la 10 puncte în spatele liderului Leverkusen, cu nouă etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT