News

Video. Un penthouse dintr-un complex rezidențial din Voluntari, în flăcări. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

Pompierii ISUB-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu pornit într-un penthouse al unui bloc de locuințe din complexul Terra Residence din Voluntari
12.09.2022 | 14:42
Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu în Voluntari Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Autoritățile au intervenit cu opt autospeciale de stingere și trei autoscări.

Arde un penthouse dintr-un complex rezidențial din Voluntari

“Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la mansarda unui bloc de locuințe situat pe strada Revoluției din localitatea Voluntari.

Până în acest moment nu există victime. Au fost constituite echipe de cautare-salvare a persoanelor”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

ADVERTISEMENT

“Incendiul este localizat la nivelul mansardei, suprafața afectată este de 500 de metri pătrați”, au mai precizat reprezentanții pompierilor.

Potrivit surselor FANATIK, ar fi vorba despre un bloc din complexul rezidențial Terra Residence, iar incendiul este la mansarda clădirii.

ADVERTISEMENT

Incendiul a izbucnit luni, 12 septembrie, în jurul prânzului, la mansarda blocului.

Autorităţile au constituit echipe pentru căutarea eventualelor victime surprinse în imobil, dar, din fericire, nu au găsit nicio persoană afectată de flăcările care au cuprins clădirea.

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, şi în Pantelimon

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, şi la un depozit de mase plastice din localitatea Pantelimon, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Focul s-a manifestat inițial pe o suprafață de 700 de metri pătrați, dar s-a întins și la alte două hale aflate în apropiere. Apoi, suprafața afectată de flăcări a crescut la 2.000 de metri pătrați. Pompierii au precizat că nu au fost persoane rănite și că la fața locului au acționat 18 autospeciale de stingere.

“Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare, nu sunt victime”, a anunțat ISU București-Ilfov.

ADVERTISEMENT

În incendiu au ars sute de saci cu pet-uri, fumul propagat fiind extrem de toxic.

Populația din zonă a fost avertizată cu un mesaj prin aplicația RO–ALERT, potrivit ISU.

Tags: