Life

Ardiles din Las Fierbinți, dezvăluiri fără perdea despre serialul fenomen de la Pro TV: „Nu plec nici dacă mă dau afară”

„Ardiles” din Las Fierbinți a renunțat la modestie. Ce dezvăluire a făcut despre succesul Las Fierbinți, ajuns deja la sezonul cu numărul 24.
05.03.2024 | 19:00
Ardiles din Las Fierbinti dezvaluiri fara perdea despre serialul fenomen de la Pro TV Nu plec nici daca ma dau afara
Mihai Mărgineanu, dezvăluiri despre serialul Las Fierbinți. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

„Ardiles” din Las Fierbinți a făcut declarații surprinzătoare despre serialul fenomen din a cărei distribuție face parte încă de la primul episod. Succesul producției nu-l uimește de loc, din contră, a găsit și explicația.

„Ardiles”, responsabil pentru succesul colosal al serialului Las Fierbinți? Dezvăluirile incredibile făcute de Mihai Mărgineanu

În pofida faptului că aparițiile la televizor nu sunt pe placul său, Mihai Mărgineanu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV și, de fapt, acesta a fost primul subiect pe care l-au dezbătut.

ADVERTISEMENT

Artistul a menționat că numărul mare de camere de filmat nu îi aduc prea multă bucurie, iar în momentul în care moderatorul i-a sugerat că este un bărbat care arată bine și nu are de ce să-l deranjeze aparițiile în public, a avut o replică neașteptată: „Tu de-aia apari la televizor? Că ești frumos? Cine te-a mințit?”

Vorbind despre look, care este complet diferit de cel cu care publicul Las Fierbinți s-a obișnuit, actorul a mărturisit că ochelarii care l-au consacrat pe Ardiles sunt bine puși la păstrare pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

„Ochelarii din Las Fierbinți au devenit patrimoniu. Și eu când la duc la filmare las buletinul, iau ochelarii. Termin de filmat, iau buletinul, dau ochelarii înapoi. Deci, sunt acolo în siguranță”, a glumit Mihai Mărgineanu.

„Nu plec nici dacă mă dau afară”

Mihai Mărgineanu poartă celebrii ochelari amintiți anterior de nu mai puțin de 14 ani. De altfel, a ajuns la concluzia că succesul colosal al serialului Las Fierbinți se datorează chiar prezenței sale pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

„Sezonul fără număr. Nu se mai spune numărul la sezon, pentru că nu mai contează ce număr are. Eu sunt de la primul episod, de la episodul pilot. Este incredibil că el crește în audiențe și eu cred că eu port noroc.

Nu plec nici dacă mă dau afară. Tot mă duc pe acolo. Sunt zile în care am fost acolo doar să mănânc, pentru că e o mâncare foarte bună. E complicată viața cu dusul și întorsul, vineri am o secvență”, a spus „Ardiles” despre Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Lui Mihai Mărgineanu nu-i place munca, dar merge la concerte cu avionul personal

Cu toate acestea, Mihai Mărgineanu a afirmat că nu-i place munca deloc și că scopul lui în viață este să nu facă nimic, nici măcar să cânte sau să filmeze, acțiuni care îi aduc, totuși, bucurie.

„În ciuda aparențelor, mie nu-mi place deloc munca.  Țelul meu este nu mai trebuiască să fac nimic. Eu vreau să fac lucruri dar nu mai trebuiască să fac. Să nu mai trebuiască să mă duc la filmare, să nu mai trebuiască să mă duc la concerte. (…)

S-a lipit munca de mine. Am zis că o să cânt. O să fac ceea ce-mi place. Și nu mai am timp nici să-mi bag un deget în ochi”, a mărturisit Mihai Mărgineanul în emisiunea de la Pro TV.

Totuși, munca depusă până acum l-a adus pe „Ardiles” din Las Fierbinți în punctul în care să meargă cu avionul personal, pe care îl și pilotează,  la evenimente, punând mai mult preț pe timpul câștigat decât pe banii cheltuiți.

„Mă duc cu avionul meu, că fac mult până acolo. Eu mă duc și fac o oră și jumătate până acolo (n.r la Severin). Acum e la Clinceni în hangar. S-au făcut niște lucrări. Am niște rapoarte de date, eu informez autoritățile aeronautice că sunt în aer, la o anumită altitudine.

Zbor singur și mă întorc cu sunetistul. E mai avantajos să zbori, nu e un consum foarte mare, la 2200 de ture consumă cam 20 de litri de benzină. E o benzină specială, albastră”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT