Life

Are 92 de ani, dar se logodește pentru a cincea oară. Miliardarul care și-a găsit o soție cu mulți ani mai tânără

La 92 de ani, un celebru miliardar se logodește pentru a cincea oară. Soția este cu mulți ani mai tânără decât afaceristul.
21.03.2023 | 14:36
Are 92 de ani dar se logodeste pentru a cincea oara Miliardarul care sia gasit o sotie cu multi ani mai tanara
Un celebru miliardar s-a logodit a cincea oară, la 92 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un miliardar în vârstă de 92 de ani se logodește pentru a cincea oară. Viitoarea soție este cu aproape trei decenii mai tânără, iar cei doi se bucură de relația începută acum câteva luni.

La 92 de ani, un celebru miliardar se logodește pentru a cincea oară. Cine este viitoarea soție a lui Rupert Murdoch

Rupert Murdoch, deținătorul News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, s-a îndrăgostit din nou, la aproape un an de când a divorțat de fosta soție.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri formează un cuplu cu Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani. Cei doi s-au întâlnit anul trecut, în septembrie, la una dintre podgoriile din California ale miliardarului, la o lună de la oficializarea divorțului de Jerry Hall.

“Am fost foarte agitat. M-am temut că mă voi îndrăgosti, dar am ştiut că va fi ultima dată pentru mine. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a declarat miliardarul pentru New York Post.

ADVERTISEMENT

După o relație de câteva luni, omul de afaceri și-a cerut partenera în căsătorie chiar de Sfântul Patrick, pe 17 martie. Nunta va avea loc la sfârșitul verii. Cei doi parteneri își vor petrece timpul în California, Montana, New York și Marea Britanie.

La rândul său, Ann Lesley Smith a fost căsătorită cu Chester Smith, un cântăreț de muzică country și, totodată, director de radio și televiziune, care a decedat în urmă cu 14 ani. Proaspăta logodnică a lui Mardoch se bucură foarte mult de ceea ce trăiește acum.

ADVERTISEMENT

“Pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri… Împărtășim aceleași convingeri”, a spus Ann Lesley Smith, potrivit publicației citate.

“Amândoi așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem restul vieții împreună”, a adăugat Rupert Murdoch. Omul de afaceri are șase copii din primele trei căsătorii. Anul trecut, magnatul a divorțat de a patra soție, fostul model Jerry Hall.

ADVERTISEMENT

Cu cine a mai fost căsătorit Rupert Murdoch

În trecut, Rupert Murdoch a fost căsătorit cu stewardesa australiană Patricia Booker, cu jurnalista de origine scoțiană Anna Mann, dar și cu Wendi Deng, o femeie de afaceri din China.

Imperiul lui Rupert Murdoch, News Corporation, controlează alte publicații importante din SUA și Marea Britanie, printre care The Sun și The Times. Averea omului de afaceri este estimată de Forbes la 17,2 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT