Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Are dreptul Dinamo să se plângă de arbitraje?”. Răspuns fabulos al lui Porumboiu: „Trebuie să mai sufere 500 de ani!”

Dinamo a ieșit la rampă după meciul cu Sepsi. Conducătorii clubului acuză CCA de delegări nefavorabile. Porumboiu a intervenit în scandal și consideră centralii au fost imparțiali.
05.12.2023 | 18:06
Are dreptul Dinamo sa se planga de arbitraje Raspuns fabulos al lui Porumboiu Trebuie sa mai sufere 500 de ani
Adrian Porumboiu “La Dinamo E NEVOIE de Cristi Borcea ca sa NU-I MAI FURE ARBITRUL”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo aduce în atenție două momente cheie în partida împotriva echipei Sepsi OSK, subliniind că acestea au avut un impact semnificativ asupra evoluției echipei. În minutul 21, Branislav Ninaj, reprezentantul echipei adverse, a fost acuzat că l-a lovit cu cotul în cap pe jucătorul lui Dinamo, Razvan Patriche.

Dinamo a pierdut deplasarea de la Sepsi

“O să se supere mulți pe mine. Deci m-ați întrebat dacă Dinamo are de ce să se plângă de arbitraje. Dinamo în mod normal, o să-mi atrag un potop de înjurături, o să mi le asum. Dinamo trebuie să mai sufere în privința arbitrajului vreo 500 de ani la câte au făcut.

ADVERTISEMENT

Luați-o ca și glumă. Mă rog, ce să te plângi de arbitraje când nu joci nimic. Te plângi când joci ceva. Nu cred că arbitri au un țel să retrogradeze Dinamo. Nu am văzut meciul, dar sezonul acesta nu mi s-a părut Dinamo o echipă răpusă de arbitri”, a declarat Adrian Porumboiu.

În plus, în minutul 41, același Branislav Ninaj este implicat într-o altă fază controversată, lovindu-l cu umărul în figură pe jucătorul lui Dinamo, Lamine Ghezali. Această situație a fost interpretată de către Dinamo ca fiind un alt moment în care echipa lor a fost dezavantajată.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de Cristi Borcea

“Poate mici greșeli, dar Dinamo nu are echipă. Despre ce vorbim? Dacă nu ai echipă ce să spui. Sunt cele care au echipe făcute. Dar ei trec printr-o perioadă neagră care continuă, e nevoie urgent de Cristi Borcea acolo.

Vă dați seama și firele de gazon care erau aliniate și băteau exact unde trebuie să se ducă mingea, fără Cristi nu se poate. Cristi aranja tot. Dacă era nevoie să coboare bara cu câțiva milimetri, cobora.

ADVERTISEMENT

Și firele la gazon erau aranjate. Cel mai tare era Borcea. Eu îl simpatizez. Cristi era un conducător adevărat, pregătea toate treburile, dar ultimele nu prea i-au mai ieșit nici lui”, a declarat Adrian Porumboiu

“Trebuie să își găsească jucători. Și e și sezonul de iarnă unde e greu de găsit jucători fără contract, să nu fie nici pretențioși. Găsești unii care nu au jucat de 3 luni, nu au jucat din august, sau jucători la care renunță cluburile actuale”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Porumboiu nu crede ca Dinamo a fost dezavantajata

ADVERTISEMENT