Fotbal international

Argentina sau Franța? Toți analiștii de la Fanatik SuperLiga au aceeași favorită în finala CM Qatar 2022: „Va marca minim două goluri!” Video exclusiv

Finala Cupei Mondiale din Qatar a fost intens dezbătută la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Toți analiștii merg pe mâna Argentinei lui Leo Messi.
17.12.2022 | 10:10
Argentina sau Franta Toti analistii de la Fanatik SuperLiga au aceeasi favorita in finala CM Qatar 2022 Va marca minim doua goluri Video exclusiv
Argentina sau Franța? Toți invitații de la Fanatik SuperLiga au aceeași favorită în finala CM Qatar 2022: „Va marca minim două goluri!” FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, este programat cel mai mare meci al planetei, finala Campionatului Mondial, Argentina – Franța. Super meciul de pe Lusail Iconic Stadium a fost dezbătut intens în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, acolo unde toți invitații și-au ales aceeași favorită.

Argentina, favorită în fața Franței la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cobra” și fostul mare internațional Român, Adrian Ilie, fostul atacant din SuperLiga, Robert Niță și consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, s-au pus de acord. Cei trei invitați de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI sunt conviși că Argentina va cuceri pentru a treia oară titlul mondial. Pentru vedeta „pumelor” Lionel Messi, ar fi primul astfel de trofeu, cucerit la chiar ultimul său meci pentru prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

„Și eu cred că tot Argentina o să câștige. Pentru că e Messi acolo. Joacă cu 10 și o să dea gol din penalty, 1-0. Îmi place Argentina, aș fi vrut să ajungă Messi în finală, a ajuns. Mi-ar plăcea să câștige Argentina.

Cred că sunt mai în formă, mai motivați și cred că aici va fi vorba și de experiență și divinitate. Messi știe să joace o finală”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Merg pe Argentina. Mă bazez pe o echipă mai echilibrată. Chiar dacă valorile mai multe mi se par la Franța. Mă bazez pe faptul că ajung la finalizare, intră în careu și primesc penalty-uri și le transformă și e o posibilitate ca Messi să dea două goluri.

Ca să se nască după acest Mondial, dacă va fi câștigat de Argentina, maradoniștii sau maradonienii și să spună tot Maradona rămâne cel mai mare”, a adăugat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

„Când îl ai pe Messi în teren, totul e mai ușor”

Robert Niță crede că Leo Messi va fi decisiv în finala de pe Lusail Iconic Stadium. Playmakerul în vârstă de 35 de ani are toate șansele să iasă golgheter la Cupa Mondială, dar și MVP-ul turneului. Are cinci goluri și trei assist-uri în Qatar.

„E prea alb Messi ca să îl înegrească cineva. E ultima reprezentație pentru Messi la nivel de CM. Să nu uităm că Argentina, care chiar dacă începe cu o înfrângere, venea după 36 de partide fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

La nivel mental e un mare plus pentru ei că revin după meciul inaugural pierdut. Pleacă de la o siguranță defensivă cum n-au avut de mult, iar când conservi 0-0, iar punctul ăla pe care ți-l dă din oficiu organizatorul în teren știi să îl menți și îl ai și pe Messi în teren, totul e mai ușor. Și să nu uităm și aportul publicului”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici: „Portugalia ar fi pus probleme Franței în semifinale”

„Pumele” nu l-au impresionat însă pe realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care ar fi vrut să vadă Portugalia în fazele finale ale Cupei Mondiale.

„Pe mine nu m-a dat pe spate Argentina. În afară de Franța, care e o echipă solidă și care după părerea mea a jucat la jumătate din potențial, mie echipa care mi-a plăcut foarte mult și ar fi pus probleme Franței dacă ajungea în semifinale era Portugalia. Eu nu pot uita meciul cu Maroc, care n-a ieșit 80 de minute în propriul careu, iar mingea n-a vrut să intre în poartă. Mie mi-a plăcut mult Portugalia și cred că au jucat mult mai bine decât atunci când a câștigat titlul continental.

Nu m-a impresionat Argentina, dar când îl ai pe Messi se poate întâmpla orice și punct. Argentina m-a impresionat însă la capitolul dedicare, sacrficiu. E și mitul ăsta acum cu Messi, să se închidă totul ca într-un film Disney”, conchis Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT