Sport

Aristidis Soiledis e plecat în Grecia, dar rămâne la FCSB! Anunțul impresarului fundașului grec

02.04.2020 | 10:57
Aristidis Soiledis e plecat in Grecia dar ramane la FCSB Anuntul impresarului fundasului grec
ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis nu semnase noul contract cu FCSB, iar fanii „roș-albaștrilor” se temeau că aventura fundașului grec la vicecampioana României se poate sfârși.

Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, a devăluit că jucătorul său s-a întors în Grecia pentru a rezolva niște probleme personale și va semna noul contract cu FCSB, conform telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis rămâne la FCSB

Arsitidis Soiledis va rămâne la FCSB, în ciuda zonurilor conform cărora fundașul grec nu mai dorea să rămână în echipa lui Bogdan Vintilă. Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, i-a asigurat pe fanii vicecampioanei României că „Aris” va rămâne la echipă.

„Soiledis e plecat în Grecia, a avut ceva probleme cu familia, cu tatăl lui care a decedat. A plecat imediat după ce li s-a dat liber şi e în Grecia.

ADVERTISEMENT

Am vorbit şi cu Aris (n.r. – Soiledis), el nu a zis niciodată că nu semnează, doar că aşteaptă să-i trimit documentul în engleză. I-am explicat toată situaţia referitoare la înjumătăţirea contractului şi doar aici s-a blocat totul”.

„Am vorbit cu nea Vali (n.r. – Argăseală), mi-a trimis documentul în limba engleză şi probabil mâine o să-l trimită şi Soiledis semnat”, a mai spus Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali își vinde vedetele

Între timp, Gigi Becali dorește să-și vândă vedetele, iar Florinel Coman are o ofertă de 10.000.000 de euro din partea lui Orlando City, fosta echipă a brazilianului Kaka.

„Uite acum sunt pe telefon ca să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane. Negociez acum”, declarase Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că se gândește serios să vândă din vedetele echipei pentru a putea să se mențină pe o linie pozitivă, din punct de vedere financiar, după ce a luat măsura de a reduce salariile tuturor fotbaliștilor.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT