Fotbal international

Arkadiusz Milik, atacantul lui Napoli, se implică în lupta cu COVID 19. Restaurantul lui face mâncare pentru medici

31.03.2020 | 10:17
Arkadiusz Milik atacantul lui Napoli se implica in lupta cu COVID 19 Restaurantul lui face mancare pentru medici
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Napoli, Arkadiusz Milik, a decis să se implice în lupta împotriva virusului care a schimbat viaţa întregii planete, paralizând orice activitate economică esenţială.

Arkadasiuz Milik se implică în lupta antiCOVID 19

„Food & ball” este restaurantul modern din Katowice, care a fost deschis de mult timp de Arek Milik, iar jucătorul lui Napoli a avut o idee strălucitoare în aceste vremuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Şi în Polonia localurile şi restaurantele au fost închise din dispoziţia guvernului.  Bucătăria poate rămâne însă în activitate, oamenii putând apela la soluţia de a li se livra mâncare acasă.

Face mâncare caldă pentru mai multe spitale

Însă, decât să aştepte comenzi din partea oamenilor, Milik a decis să dea o altă destinaţie restaurantului său din Katowice, altminteri un local foarte apreciat şi mai mereu plin în vremuri normale.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Napoli a hotărât că modul în care se poate implica în lupta anti COVID 19 este ca restaurantul său să pregătească mese, mai ales mese calde, pentru medici şi celelalte cadre medicale din spitalele din Katowice şi nu numai.

Suporterii sunt ţinuţi la curent cu activitatea depusă

„Chiar dacă restaurantul nu este deschis, să nu uităm cine este în serviciul constant al oamenilor”, a scris Milik. Și astfel a început o adevărată cursă de solidaritate.

ADVERTISEMENT

Angajații săi prepară mese care sunt ambalate și trimise zilnic la medici și asistente, în timp ce informează suporterii prin contul de Instagram al restaurantului, crescând în fiecare zi  şi numărul meselor calde de care neneficiază lucrătorii din sistemul sanitar.

Milik e pe picior de plecare la Atletico Madrid

Milik vrea să implice şi  prieteni și fani într-un proiect foarte concret. Ultima sa postare este un stimul suplimentar: „Haide, care va fi noul loc unde  vom servi mâine?”.

ADVERTISEMENT

În privinţa fotbalului sunt şanse mici pentru ca polonezul să rămână la poalele Vezuviului. Deja se cam ştie care ar urma a fi următoatorea destinaţie pentru Milik. Diego Costa va pleca de la Atletico Madrid la Roma şi înlocuitorul spaniolului de origini braziliene va fi tocmai Arkadiusz Milik.

ADVERTISEMENT