Life

Carmen de la Sălciua, părere vehementă despre Halloween. Ce a publicat artista în mediul online: „Și apoi ne plângem de copiii noștri”

Carmen Sălciua și-a exprimat revolta pe internet. Solista este nemulțumită de faptul că Halloween-ul câștigă popularitate și în țara noastră.
30.10.2022 | 20:36
Carmen de la Salciua parere vehementa despre Halloween Ce a publicat artista in mediul online  Si apoi ne plangem de copiii nostri
Carmen de la Sălciua nu este de acord cu sărbătorirea Halloween-ului în România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Sălciua și-a exprimat în mediul online nemulțumirea pentru faptul că, în ultimii ani, este tot mai des sărbătorit Halloween-ul și în țara noastră. Artista nu înțelege de ce copiii trebuie să adopte sărbătoarea specifică Americii.

Carmen de la Sălciua revoltată. Artista nu este de acord cu sărbătorirea Halloween-ului

În timp ce Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de Halloween, Carmen de la Sălciua și-a exprimat public revolta față de această sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultimii ani a devenit tot mai populară în România, copiii, dar și adulții pregătindu-și deja costumele pentru 31 octombrie, unii oameni consideră că Halloween-ul este despre haine sinistre și obiceiuri nepotrivite.

În timp ce Lili Sandu a făcut furori la Vorbește lumea, îmbrăcată în Catwoman, Carmen de la Sălciua este de părere că sărbătoarea este doar un mod nepotrivit de a ne aminti de cei trecuți la cele veșnice.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este deranjată că cei mici îmbracă, adesea, veșminte ce înfățișează personaje dure, neadecvate. Pentru a-și face cunoscute credințele, ea a publicat în mediul online o fotografie reprezentativă.

Astfel, imaginea conține un colaj în care apar, pe de-o parte un băiat și o fetiță îmbrăcat în port tradițional românesc, iar în cealaltă jumătate două fetițe machiate, costumate în vrăjitoare. Alături de fotografii se află și un text cuprinzător.

ADVERTISEMENT

„ Eu nu înțeleg. Săptămâna morților înseamnă să aprinzi o lumânare și să spui o rugăciune pentru cei care au trecut în neființă, nicidecum să te deghizezi de-a dreptul înspăimântător, să ai un comportament satanist și să mai consideri că e și distractiv”, este o parte din mesajul publicat de Carmen de la Sălciua în mediul online.

Totodată, cântăreața este de părere că atunci când sărbătoresc Halloween-ul, copiii ajung să adopte atitudini ce le vor dăuna pe viitor.

ADVERTISEMENT

„Și apoi ne plângem de copiii noștri că o iau pe căi greșite. Noi îi împingem pe căi greșite!”, se mai arată în textul distribuit de solistă.

ADVERTISEMENT