Life

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican. Ce s-a întâmplat după ce artista a aflat adevărul dureros

Armin Nicoară a trădat-o pe Claudia Puican. Cum a reacționat cântăreața de muzică de petrecere când a descoperit totul.
18.06.2023 | 16:20
Armin Nicoara a inselato pe Claudia Puican Ce sa intamplat dupa ce artista a aflat adevarul dureros
Armin Nicoară a trădat-o pe Claudia Puican. Cum a reacționat cântăreața de muzică de petrecere când a descoperit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul saxofonist a recunoscut că a înșelat-o pe partenera sa de viață. Ce s-a întâmplat după ce artista a aflat adevărul dureros. Interpretul de muzică de petrecere a spus ce ar face dacă ar păți același lucru.

Armin Nicoară a trădat-o pe Claudia Puican. Cum a reacționat cântăreața de muzică de petrecere când a descoperit totul

Armin Nicoară a trădat-o pe Claudia Puican. Vedeta a dezvăluit și cum a reacționat cântăreața de muzică de petrecere când a descoperit totul. Saxofonistul a precizat că acest lucru s-a petrecut cu multă vreme înainte de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a trecut peste infidelitatea partenerului de viață care susține că a făcut o simplă greșeală. În plus, artistul în vârstă de 28 de ani consideră că nu ar face același gest dacă ar fi înșelat de actuala sa soție.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil. Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative.

ADVERTISEMENT

Eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet”, a mărturisit Armin Nicoară despre greșeala comisă în timpul relației amoroase cu Claudia Puican, într-o emisiune, conform spynews.ro.

Armin Nicoară și Claudia Puican, pregătiți să fie părinți

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mai pregătiți ca niciodată să fie părinți, mai ales după ce și-au unit destinele în toamna anului trecut. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere vorbesc tot mai des despre venirea pe lume a unui copil.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul și frumoasa blondină își doresc foarte mult un bebeluș și spun că nu au o preferință anume. Cântăreții vor ca cel mic să fie sănătos încă de la naștere și să se întâmple cât mai curând acest eveniment important.

Totodată, artistul subliniază de fiecare dată că vrea să fie tată, aspect la care lucrează în acest moment. Cu toate acestea are o frică foarte mare, ca micuțul să nu moștenească boala de care suferă de la vârsta de 12 ani.

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea un copil, la o vârstă fragedă, să se nască cu diabet, pentru că eu cred că ar fi un chin, dar nu se știe niciodată”, a declarat Armin Nicoară în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT