Life

Ce se întâmplă, de fapt, între Claudia Puican și Armin Nicoară. E anunțul momentului

Claudia Puican și Armin Nicoară au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între ei. Anunțul momentului despre relația celor doi.
11.10.2023 | 12:16
Ce se intampla de fapt intre Claudia Puican si Armin Nicoara E anuntul momentului
Claudia Puican și Armin Nicoară au vorbit despre relația lor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară au spus ce se întâmplă în relația lor. Ce doi au vorbit despre fidelitatea în relație, dar și despre tensiunile care apar între ei.

Ce se întâmplă între Claudia Puican și Armin Nicoară

Armin Nicoară a fost criticat de mai multe ori pe motiv că este foarte sociabil și că vorbește cu femeile destul de des, însă Claudia Puican i-a luat apărarea și a explicat cum stau lucrurile în căsnicia lor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este adesea întrebată dacă are sentimente de gelozie din această cauză, însă nu se pune problema de așa ceva , din moment ce își cunoaște partenerul de viață. Amândoi sunt foarte deschiși și comunică atunci când sunt probleme.

Armin mai vorbește și el mesaje din astea mai deocheate, câteodată îmi și vine să râd, că el toată ziua stă cu mine. Are și el nevoie de adrenalină în viață.

ADVERTISEMENT

Noi suntem foarte deschiși în relația noastră, dacă avem ceva să ne spunem, ne spunem”, a spus Claudia Puican în cadrul unui interviu, potrivit Wowbiz.ro.

Decizia luată de cei doi soți

De asemenea, Armin Nicoară și Claudia Puican au luat o decizie importantă pentru a evita instalarea monotoniei în relația lor. Cei doi vor cânta separat, însă momentan nu s-a întâmplat acest lucru, pentru că au apărut tot împreună la evenimente.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul a recunoscut că el și soția lui mereu la evenimente și că le este foarte greu, de multe ori. Claudia Puican are momente în care spune că este prea mult și izbucnește în plâns.

“Pot spune că nu prea am mai avut viață personală. Și în viața de cuplu e un pic mai greu. Lumea mă acuză că sunt prea glumeț, dar crede-mă că stăm 24 din 24, la evenimente, acasă și atunci clar eu sunt mai vorbăreț.

ADVERTISEMENT

Îmi place să mai schimb, să mai ies din atmosfera asta a noastră, nu-i deloc ușor. Viața noastră dacă am da-o cuiva, cred că ar claca psihic. Eu văd la Claudia. Sunt zile în care începe să plângă și îmi spune că e prea mult”, a explicat Armin Nicoară.

Soția saxofonistului recunoaște că este obosită și că îi e greu să aibă un stil de viață atât de haotic. În plus, faptul că stă foarte mult cu soțul ei și merg la evenimente împreună provoacă tensiuni în relație, motiv pentru care au decis să cânte și separat.

“Eu nu știu să mă detașez și sunt ca un burete care absoarbe toată energia. Oboseala, nu ai un program echilibrat de masă, doar pe mașină, drumuri, mie îmi e greu.

Mă gândesc bine la treaba asta, să ne separăm cumva, că stăm non-stop împreună. La un moment dat intervine monotonia și începi să te cerți. Am zis să mai mergem și separat”, a adăugat Claudia Puican.

ADVERTISEMENT