Sport

Arnold Garita, mesaj dur după ce transferul la FCSB a picat: “Este o ruşine! Nu se va rezolva”

Transferul lui Arnold Garita a picat, iar fostul jucător al lui FC Argeş a avut un mesaj dur. Atacantul de 27 de ani a anunţat că nu va mai continua în România.
12.06.2023 | 11:00
Arnold Garita mesaj dur dupa ce transferul la FCSB a picat Este o rusine Nu se va rezolva
Cum a reacţionat Arnold Garita după ce transferul la FCSB a picat
ADVERTISEMENT

Arnold Garita s-a aflat pe lista de transferuri la FCSB, iar oficialii vicecampioanei României îi pregătiseră contractul, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Cu toate acestea, atacantul de 27 de ani a dezvăluit că cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Ce a spus Arnold Garita după ce transferul la FCSB a picat

FCSB a sperat că va profita de retrogradarea lui FC Argeş şi că-l va aduce pe Arnold Garita. Negocierile dintre cele două părţi au picat, iar fotbalistul camerunez a fost dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au ‘adoptat’ chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş. Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

ADVERTISEMENT

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul”, a declarat Arnold Garita pentru as.ro.

Ce s-a întâmplat la negocierile dintre Arnold Garita şi FCSB

Gigi Becali şi-a dorit să-l aducă pe Arnold Garita la FCSB, însă agenţii jucătorului au forţat obţinerea unui salariu mare, lucru ce l-a deranjat pe patronul “roş-albaştrilor”. Acesta a anunţat că atacantul camerunez nu mai este o ţintă.

ADVERTISEMENT

“Garita a făcut figuri, a cerut mulți bani, nu ne-a mai interesat. Acum ne interesează un atacant din România, nu vi-l pot spune și cu Garita e gata. Îl avem pe Compagno, avem nevoie de dublură”, spunea Gigi Becali, recent, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Arnold Garita a ajuns la FC Argeş, în vara anului trecut, când a fost adus de la Bourg-en-Bresse. În stagiunea care s-a încheiat recent, atacantul de 27 de ani a marcat 14 goluri în 40 de meciuri, însă piteştenii au retrogradat în Liga 2 Casa Pariurilor, după barajul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Imediat după barajul cu Dinamo, Arnold Garita şi-a anunţat plecarea de la FC Argeş şi le-a transmis un mesaj suporterilor. Fostul atacant al piteştenilor este cotat în prezent la 650.000 de euro, cea mai bună cotă a carierei.

ADVERTISEMENT
Tags: