Fotbal international

Aroganţa lui Zlatan Ibrahimovic după AC Milan-Juventus 4-2. “Sunt şi preşedinte şi jucător şi antrenor aici!”

08.07.2020 | 11:35
Aroganta lui Zlatan Ibrahimovic dupa AC MilanJuventus 42 Sunt si presedinte si jucator si antrenor aici
ADVERTISEMENT

AC Milan – Juventus a fost un meci nebun, cu o fantastică întoarcere de rezultat în numai cinci minute, cu şase goluri, marcate toate în a doua parte şi cu o evoluţie a rossonerilor de-a dreptul entuziasmantă în ultima jumătate de oră, când părea că ei sunt campionii ultimelor opt sezoane şi nu torinezii.

La 2-0 pentru bianconeri, într-un blitz-krieg imediat după pauză, cu un gol al lui Adrien Rabiot copiat parcă din lecţia lui Maradona servită englezilor la Mondialul din 1986, nimic nu părea a mai fi posibil pentru resuscitarea diavolului. Însă pe teren nu se afla doar vedeta lui Juve, portughezul Cristiano Ronaldo ci şi inconfundabilul Zlatan Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT

Care nu are în ADN noţiunea de eşec şi cât a mai stat pe teren, până în minutul 67, şi-a arătat din nou nu doar clasa, dar şi fantastica putere de mobilizare pe care o are faţă de coechipieri. „Ibra” a readus pe AC Milan în meci de la punctul cu var, apoi Kessie şi Leao au marcat parcă fără să respire, unul după altul, la interval de zeci de secunde.

Zlatan Ibrahimovic, declaraţie în stil personal după AC Milan – Juventus 4-2

Nici după ce a fost înlocuit, suedezul nu a avut astâmpăr. A gesticulat încontinuu şi a dat o mulţime de sfaturi către coechiperi, iar la final a oferit o nouă declaraţie marcă înregistrată Zlatan, în stilul inconfundabil.

ADVERTISEMENT

Eu, aici, sunt președinte, jucător și antrenor! Singura problemă este că primesc doar salariul de jucător. Dacă aș fi fost la Milan de la începutul sezonului, am fi câștigat titlul.

Vom vedea dacă rămân la Milan și sezonul viitor, mai este o lună din actualul sezon, de care mă voi bucura, mă simt excelent aici

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a venit în iarnă la AC Milan, pentru al doilea mandat, cu promisiunea că în funcţie de ce va reuşi echipa şi de randamentul pe care îl va da să semneze un nou contract la sfârşit de sezon.

Ar mai putea rămâne încă un sezon

Cum treburile nu au mers mai deloc bine până la izbucnirea pandemiei, zvonurile privind plecarea suedezului au prins serios contur, principalul motiv fiind – a scris presa italiană – faptul că fusese înlăturat din conducere Zvonimir Boban şi urma să se facă la fel şi cu Paolo Maldini, dar în cele din urmă s-a renunţat.

ADVERTISEMENT

Dacă AC Milan va termina pe loc de Europa League, maxim ce poate realiza la acest moment, foarte probabil că Ibrahimovic ar mai putea rămâne şi sezonul viitor, în care, după socotelile lui, rossonerii ar trebui să se bată la titlu.

ADVERTISEMENT