Sport

Aroganță maximă a oltenilor înainte de U Craiova – Dinamo. Cum au scris numele rivalei. Foto

Aroganță maximă a celor de la Universitatea Craiova, înaintea derby-ului cu Dinamo. Cum i-au scris oltenii numele rivalei din Ștefan cel Mare.
10.11.2023 | 14:40
Aroganta maxima a oltenilor inainte de U Craiova  Dinamo Cum au scris numele rivalei Foto
Aroganța oltenilor înainte de meciul cu Dinamo. Cum i-au scris numele rivalei. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo, duminică, 12 noiembrie, ora 16:00, în etapa a 16-a din SuperLiga. Înaintea meciului direct, oltenii au ironizat-o pe echipa antrenată de Ovidiu Burcă.

Aroganță maximă a oltenilor înainte de U Craiova – Dinamo. Cum au scris numele rivalei

Universitatea Craiova vrea să schime strategia din temelii, iar Mihai Rotaru l-a adus în Bănie pe Ivaylo Petev, așa cum patronul a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul bulgar va debuta pe banca Universității Craiova în returul cu Dinamo de duminică seară chiar în fața propriilor fani.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre cele două formații este bine cunoscută, iar oltenii nu au ezitat să o „înțepe” pe Dinamo înainte de meciul direct. În descrierea live-ului de pe Facebook în care este prezentată conferința de presă a Universității Craiova, numele lui Dinamo este scris în limba bulgară.

„LIVE | Conferința de presă premergătoare meciului cu Динамо”, se arată în postarea celor de la Universitatea Craiova. În meciul tur din sezonul regulat, Universitatea Craiova s-a impus în deplasare contra lui Dinamo, scor 2-0.

ADVERTISEMENT
Oltenii i-au scris numele lui Dinamo în limba bulgară la conferința de presă. Foto: captură foto Facebook.
Oltenii i-au scris numele lui Dinamo în limba bulgară la conferința de presă. Foto: captură foto Facebook.

Ivaylo Petev, înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: „Am așteptări mari de la acest meci”

Universitatea Craiova nu a mai câștigat în SuperLiga de patru etape. Mai mult decât atât, în ultimele 6 meciuri din campionat, oltenii au învins-o doar pe FC Botoșani. Ivaylo Petev s-a arătat încântat de ce a găsit la Universitatea Craiova și nu concepe decât cele 3 puncte în derby-ul cu Dinamo.

„Bineînțeles că am așteptări mari de la acest meci. Pentru mine au fost foarte importante aceste zile la antrenamente. Jucătorii se antrenează bine, ceea ce e foarte important pentru mine. Totul a decurs normal, sper și mâine. Așteptările mele pentru duminică este să jucăm bine și să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este foarte bună. Mă face să fiu optimist pentru duminică. Respectăm foarte mult adversarul. Indiferent de ce formă are în acest moment este important pentru noi cum o să arătăm în meci.

E greu să rezolv lucruri într-un timp atât de scurt. Pentru mine cel mai important este ca jucătorii să accepte ceea ce trebuie să facă și să fie fericiți. Un om fericit poate să facă orice. Eu sunt foarte mulțumit din ceea ce am văzut în acest moment”, a declarat Ivalyo Petev, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Urmează zile bune pentru Universitatea Craiova”

În primul rând, Craiova este un nume foarte mare. Universitatea Craiova și Ludogorets sunt foarte diferite. Toți lucrăm pentru Craiova și fiecare dintre noi trebuie să dăm maximum. Sunt sigur că urmează zile bune. Avem jucători foarte buni și acești jucători trebuie să devină mai buni în fiecare zi”, a spus Petev.

„Va fi un duel istoric. Întâlnim Dinamo, nu mai are nevoie de prezentare. Cu toate că ei nu se află într-o poziție bună în clasament, dar va fi un meci greu.

Trebuie să fim 100% și să începem un nou drum cu Mister alături de noi. Sperăm să-i facem o bucurie duminică. Sunt importante cele 3 puncte pentru noi, dacă ne uităm în clasament”, a declarat și Alex Crețu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1.31 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Dinamo