Life

Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă: ”Mi-a spus că m-a urmărit”

O artistă celebră de la Te cunosc de undeva a ajuns să fie înjurată pe stradă. Și mai rău de atât, fiul său a fost martor la întreg incidentul.
01.07.2023 | 15:49
Artista celebra de la Te cunosc de undeva injurata pe strada Mia spus ca ma urmarit
Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă. Sursă foto: Hepta, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O artistă celebră de la Te cunosc de undeva a ajuns să fie înjurată pe stradă. Fiul ei a fost martor la întreg incidentul și s-a simțit neputincios, povestește ea. De la ce a pornit totul și cum s-a terminat conflictul?

Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă

Amna, concurentă a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, a trecut prin momente cumplite. Vedeta a mers să își ia fiul de la școală, iar mai apoi a rămas la o cafea cu mămicile. Și-a parcat mașina pe o stradă și s-a asigurat că nu blochează pe nimeni, apoi și-a văzut de treabă.

ADVERTISEMENT

După o oră și ceva, Amna a văzut că mașina ei era blocată. Avea o mașină în lateral, în spate o altă mașină, astfel că nu avea nicio șansă să iasă de acolo. Uitându-se prin gard, a zărit o femeie aflată la piscină.

Artista de la Te cunosc de undeva a întrebat-o pe aceasta dacă știe a cui este mașina, însă femeia i-a spus că nu are nicio idee. A așteptat, însă nimic nu s-a întâmplat, iar în final a decis să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Lucrurile aveau să se schimbe atunci când aceeași femeie a ieșit și a început să o înjure pe artistă. ”După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură, aceeași doamnă care mi-a spus ca nu știe a cui este mașina, s-a gândit să iasă.

S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile, eu eram cu copilul. I-am spus: doamnă dacă sunteți fericită că mă jigniți la ora aceasta, eu îmi cer scuze că am parcat aici, nu știam că este strada dumneavoastră”, a povestit artista, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus femeia Amnei

Femeia nu s-a oprit doar aici și a început să o înjure pe artista de la Te cunosc de undeva. Acela a fost momentul în care fiul ei, David, s-a supărat. Amna i-a făcut semn acestuia să meargă în mașină pentru a nu mai auzi nimic, însă chiar și-așa, a fost șocată de cele întâmplate. 

Femeia respectivă avea în jur de 60 de ani, povestește artista. Mai mult de atât, aceasta i-ar fi spus Annei că a urmărit-o și a văzut-o că a stat la cafele cu mămicile. Acest lucru a fost în opinia ei cât se poate de penibil.

ADVERTISEMENT

”Atunci când a început să mă înjure, David s-a simțit neputincios, s-a supărat pentru că nu mă putea apăra. (…)  Nu te aștepți la reacțiile acestea de la o doamnă de 60 și ceva de ani, eu mi-am cerut scuze.

Doamna mi-a spus că m-a urmărit, iar eu am stat la cafele cu mămicile, asta mi s-a părut incredibil. Niște momente penibile, create degeaba, din frustrările oamenilor”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!