Life

Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă: ”Mi-a spus că m-a urmărit”

O artistă celebră de la Te cunosc de undeva a ajuns să fie înjurată pe stradă. Și mai rău de atât, fiul său a fost martor la întreg incidentul.
01.07.2023 | 15:49
Artista celebra de la Te cunosc de undeva injurata pe strada Mia spus ca ma urmarit
Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă. Sursă foto: Hepta, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O artistă celebră de la Te cunosc de undeva a ajuns să fie înjurată pe stradă. Fiul ei a fost martor la întreg incidentul și s-a simțit neputincios, povestește ea. De la ce a pornit totul și cum s-a terminat conflictul?

Artistă celebră de la Te cunosc de undeva, înjurată pe stradă

Amna, concurentă a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, a trecut prin momente cumplite. Vedeta a mers să își ia fiul de la școală, iar mai apoi a rămas la o cafea cu mămicile. Și-a parcat mașina pe o stradă și s-a asigurat că nu blochează pe nimeni, apoi și-a văzut de treabă.

ADVERTISEMENT

După o oră și ceva, Amna a văzut că mașina ei era blocată. Avea o mașină în lateral, în spate o altă mașină, astfel că nu avea nicio șansă să iasă de acolo. Uitându-se prin gard, a zărit o femeie aflată la piscină.

Artista de la Te cunosc de undeva a întrebat-o pe aceasta dacă știe a cui este mașina, însă femeia i-a spus că nu are nicio idee. A așteptat, însă nimic nu s-a întâmplat, iar în final a decis să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Lucrurile aveau să se schimbe atunci când aceeași femeie a ieșit și a început să o înjure pe artistă. ”După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură, aceeași doamnă care mi-a spus ca nu știe a cui este mașina, s-a gândit să iasă.

S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile, eu eram cu copilul. I-am spus: doamnă dacă sunteți fericită că mă jigniți la ora aceasta, eu îmi cer scuze că am parcat aici, nu știam că este strada dumneavoastră”, a povestit artista, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus femeia Amnei

Femeia nu s-a oprit doar aici și a început să o înjure pe artista de la Te cunosc de undeva. Acela a fost momentul în care fiul ei, David, s-a supărat. Amna i-a făcut semn acestuia să meargă în mașină pentru a nu mai auzi nimic, însă chiar și-așa, a fost șocată de cele întâmplate. 

Femeia respectivă avea în jur de 60 de ani, povestește artista. Mai mult de atât, aceasta i-ar fi spus Annei că a urmărit-o și a văzut-o că a stat la cafele cu mămicile. Acest lucru a fost în opinia ei cât se poate de penibil.

ADVERTISEMENT

”Atunci când a început să mă înjure, David s-a simțit neputincios, s-a supărat pentru că nu mă putea apăra. (…)  Nu te aștepți la reacțiile acestea de la o doamnă de 60 și ceva de ani, eu mi-am cerut scuze.

Doamna mi-a spus că m-a urmărit, iar eu am stat la cafele cu mămicile, asta mi s-a părut incredibil. Niște momente penibile, create degeaba, din frustrările oamenilor”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT