Life

Artistă din România, amintiri crunte din perioada petrecută în orfelinat. Ce se întâmpla în perioada sărbătorilor. „Cinci ani de terapie nu mi-au ajuns”

Vedeta din România care a pus punctul pe i înainte de sărbătorile de iarnă. Poveștile traumatizante prin care trec copii din orfelinate, în fiecare an
23.12.2023 | 09:58
Artista din Romania amintiri crunte din perioada petrecuta in orfelinat Ce se intampla in perioada sarbatorilor Cinci ani de terapie nu miau ajuns
Vedeta din România care a pus punctul pe i înainte de sărbători Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nadine este una dintre vedetele de la noi care a trecut prin mult greutăți. Acum, în prag de sărbători, aceasta a decis să scrie o scrisoare extrem de dură pentru cei care iau acasă copiii de la orfelinate, în perioada Crăciunului. Cuvintele ei sunt sfâșietoare.

Nadine Voindrouh nu tolerează adoptarea temporară a copiilor din orfelinate doar de sărbători

Nadine Voindrouh este una dintre vedetele care a pus mereu punct pe i. Fără să se ferească sau să îi fie frică de faptul că unii s-ar putea simți deranjați de adevărul ei, vedeta a spus lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, toată lumea își propune să fie mai bună și mai darnică. Există zeci, poate chiar sute de oameni care își deschid sufletul, dar și ușa casei pentru copiii de la orfelinate.

De obicei, în preajma sărbătorilor de iarnă, multe familii aleg să ia acasă, temporar, copiii din orfelinate. Deși este un gest nobil care atestă multă bunătate, Nadine Voindrouh are o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

Nadine a considerat că este persoana potrivită să vorbească despre acest subiect, mai ales că și ea a trecut printr-un episod similar. La vârsta de doi ani, Nadine a fost dusă de către bunica ei la orfelinat, iar copilăria ei nu a fost deloc una ușoară.

Vedeta a fost dusă la orfelinat la vârsta de 2 ani

Vedeta a fost părăsită de tată când avea o vârstă fragedă. Mai apoi, mama ei s-a stins din viață, lăsându-i un gol imens în suflet. Bunica ei s-a simțit copleșită, așa că a ales să o ducă la orfelinat.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Nadine a ales să pună punctul pe i și să le dea o lecție tuturor celor care iau acasă copiii de la orfelinate în perioada Crăciunului. În ciuda faptului că intențiile sunt bune, efectele sunt devastatoare.

În concepția vedetei, un copil suferă foarte mult atunci când ajunge, din nou, într-o familie. Știe cum e, pentru că a avut una, însă a pierdut-o din cauza unor circumstanțe deloc fericite.

ADVERTISEMENT

”Un om  îl aduce acasă pe un copil de la casa de copii pentru că așa crede el că e bine pentru acel copil. Intenția este una bună, la prima mână. Însă, efectele asupra copilului sunt devastatoare. Familia samariteanului este o nostalgie dureroasă. Cu atât mai mult cu cât după sărbători se va întoarce la a fi singur și neglijat.”, a spus Nadine pe Facebook.

Pe de altă parte, sunt implicate sentimentele unui copil care nu a avut niciodată o familie, dar care își dorește să aibă una. Din păcate, pentru el, mirajul nu durează prea mult, căci după sărbători, revine la orfelinat.

ADVERTISEMENT