Life

Artista din România care își plânge tatăl într-un cântec. Cum și-a visat părintele. „Tu rămâi aici, eu o să plec mai departe”

O artistă din România își plânge tatăl într-un cântec. Cum l-a visat și ce boală i-a răpus părintele. Avea o relație strânsă cu el.
08.10.2023 | 16:13
Artista din Romania care isi plange tatal intrun cantec Cum sia visat parintele Tu ramai aici eu o sa plec mai departe
Boala de care suferea tatăl artistei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

O artistă din România își plânge tatăl decedat într-un cântec. Bărbatul era de asemenea interpret și a plecat din această lume în această vară, în luna iunie. Suferea de cancer de piele și chiar dacă a luptat cu afecțiunea dură, în cele din urmă puterile i-au cedat.

Ce solistă din România își plânge tatăl într-un cântec. Bărbatul era renumit artist din Banat

Georgiana Vița, fiica regretatului taragotist bănățean, Petrică Vița, a lansat o melodie în memoria tatălui său pe care și-ar fi dorit să o cânte alături de el. Nu a mai apucat și regretă enorm, dar se bucură totuși că a apucat să i-o fredoneze când acesta mai avea ultimele zile de supraviețuit.

ADVERTISEMENT

În cântec, Georgiana Vița își îndeamnă părintele să nu se lase răpus de boala care afectează mulțimi de români. Recunoaște că melodia nu a compus-o ea, ci alt artist, și crede că nici nu ar fi avut cum fiindcă o sensibilizează foarte mult subiectul familiei.

”Din păcate, melodia asta nu trebuia s-o cânt după moartea lui. Am făcut-o pentru a o cânta în sănătatea lui. Viața ne-a schimbat planurile, mi-aș fi dorit tare mult să cântăm melodia asta împreună.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am apucat să i-o cânt înainte de nefericitul eveniment și m-am bucurat că știe de melodia asta și că a prins-o cât timp a fost în viață. Melodia nu a fost compusă de mine, când vine vorba de familie mi-e greu să-mi aștern gândurile pe o hârtie. Singură nu reușesc să spun tot ce simt eu pentru membrii familiei.”, a declarat Georgiana Vița pentru Star Popular.

Cum și-a visat tatăl Georgiana Vița

Georgiana Vița se roagă în fiecare seară să-și viseze părintele, deoarece își dorește să-l revadă și să afle cum îi este în lumea de dincolo. De câteva ori i-a apărut în vis, dar nu foarte clar, și o macină acest fapt. În schimb, mamei sale i s-a arătat mai bine.

ADVERTISEMENT

Mama Georgianei Vița și-a visat soțul ca fiind foarte tânăr, îndreptându-se alături de el într-un loc frumos. În același timp, bărbatul i-a precizat: ”Tu rămâi aici, eu o să plec mai departe, trebuie să te obișnuiești cu viața și cu tot”, au fost cuvintele lui Petrică Vița.

”Mă rog aproape în fiecare seară să-l visez. S-a întâmplat de câteva ori, foarte scurt, nu-mi spune mare lucru… sunt chestii care mă macinau pe mine, l-am visat ba bolnav, ba mai tânăr, dar nu-mi spunea nimic.

ADVERTISEMENT

În schimb, l-a visat mama, i-a zis să aibă grijă, era foarte tânăr, mergeau într-un loc foarte frumos și cumva i-a zis: tu rămâi aici, eu o să plec mai departe, trebuie să te obișnuiești cu viața și cu tot. Mi s-a părut foarte… mi-aș fi dorit să-mi zică și mie ceva de genul ăsta.”, a mai transmis Georgiana Vița.

ADVERTISEMENT