Sporturi

Artiștii au ieșit în stradă. Niculina Stoican și alți cântăreți de muzică populară au participat la protestele de la Târgu Jiu. Video

30.03.2021 | 10:31
Artistii au iesit in strada Niculina Stoican si alti cantareti de muzica populara au participat la protestele de la Targu Jiu Video
Artiștii au ieșit în stradă. Niculina Stoican și alți cântăreți de muzică populară au participat la protestele de la Târgu-Jiu. Video Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artiștii au ieșit în stradă. Niculina Stoican și alți cântăreți de muzică populară s-au alăturat protestatarilor de la Târgu Jiu.

Oamenii au protestat în seara zilei de luni, 29 martie, împotriva noilor restricții, introduse de autorități pentru a limita numărul de infectări cu Covid-19. Cântăreţii Marian Medregoniu şi Delia Barbu au fost alături pe Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT

Solista a transmis marșul live pe pagina de Facebook. Protestul a fost însoțit de cântece. Nu au fost singurii artiși care au participat la protestele din Târgu Jiu.

Artiștii au ieșit în stradă. Niculina Stoican și alți cântăreți de muzică populară au participat la protestele de la Târgu-Jiu. Video

Un număr mare de oameni au protestat luni seară la Târgu Jiu. Aceștia au mers pe străzile din oraș, în Piaţa Prefecturii și din nou pe străzi. Polițiștii și jandarmii i-au însoțit pe protestatari, dar nu au fost semnalate incidende deosebite.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a postat live pe Facebook întreg marșul. De asemenea, cântăreața de muzică populară și-a motivat prezența la asemenea evenimente. Ea a explicat că regulile nu au logică.

Cei trei au cântat melodia „Lung e drumul Gorjului” și le-au transmis un mesaj românilor: „noi suntem la Târgu-Jiu. Aici au fost mii de oameni și sunt în continuare, probabil se vor plimba prin tot orașul. Am mers prin centrul orașului, am transmis toată energia noastră bună. Cineva trebuie să ne audă”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să reglementeze niște lucruri în așa fel încât să fim puși la adăpost și cu sănătatea, dar să ne putem continua și viețile. Să avem niște reguli care să fie clare, care să ne ajute și care să ne lase să muncim și să trăim”, au spus Niculina Stoican, Marian Medregoniu şi Delia Barbu .

„Fiecare dintre noi avem familii, unii chiar trăiesc foarte greu, iar regulile pe care încearcă să le impună nu au nicio logică. Ne dorim foarte mult să fie bine, să aibă grijă de noi din punct de vedere medical, dar nu așa. Ca atare, noi de la Târgu Jiu, vă spunem tuturor din țară sănătate și curaj, să trecem peste toate cu bine,” au adăugat.

ADVERTISEMENT
Președintele AUR Gorj-Nicolae Fîciu la protestul din Târgu Jiu
Președintele AUR Gorj-Nicolae Fîciu la protestul din Târgu Jiu
Sursa foto: Facebook/ Alianța pentru Unirea Românilor Gorj

Nu au fost singurii artiști protestatari. Cântărețul Nicolae Fîciu, președintele AUR Gorj, a condus o horă: „hora Unirii la Târgu Jiu, condusă de președintele AUR Gorj – Nicolae Fîciu. Uniți reușim să ne recâștigăm libertatea! Mii de mulțumiri tuturor!”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a formațiunii politice din județ.

ADVERTISEMENT