Sport

Aryna Sabalenka, a doua dramă în decurs de 5 ani! Coincidența macabră din viața locului 2 WTA are legătură cu tatăl sportivei

Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a încetat din viața la vârsta de 42 de ani. Jucătoarea din Belarus a mai trăit un astfel de moment și în anul 2019.
19.03.2024 | 17:35
Aryna Sabalenka a doua drama in decurs de 5 ani Coincidenta macabra din viata locului 2 WTA are legatura cu tatal sportivei
Aryna Sabalenka, a doua dramă în decurs de 5 ani! Coincidența macabră din viața locului 2 WTA are legătură cu tatăl sportivei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a încetat din viată în data de 18 martie 2024. Acesta se afla la Miami, alături de jucătoarea din Belarus

Aryna Sabalenka și-a pierdut tatăl în 2019

Din păcate pentru jucătoarea aflată pe numărul 2 mondial, ea a mai trăit un astfel de moment în anul 2019 atunci când tatăl jucătoarei, Sergey Sabalenka, a decedat din viață la vârsta de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Moartea iubitului ei seamănă foarte mult cu cea a tatălui. Amândoi au murit la vârste apropiate, amândoi au jucat hochei și amândoi se pare că au murit din cauza unui infarct.

„A fost ceva neașteptat. Era tânăr, avea doar 43 de ani. Tata și-a dorit să fiu numărul 1 și lupt pentru asta. O fac pentru el. Asta mă ajută să fiu puternică.

ADVERTISEMENT

Aveam un singur vis, ca înainte de 25 de ani să câștig cel puțin două turnee de Grand Slam. Când a murit, am început să mă gândesc mult la asta. Am 24 de ani și niciun trofeu”, declara Aryna Sabalenka chiar înaintea ca aceasta să câștige primul ei turneu de Grand Slam.

Iubitul Arynei Sabalenka a murit la doar 42 de ani

Echipa la care Konstantin Koltsov era antrenor, Salavat Yulaev, a confirmat printr-un comunicat decesul fostului jucător de hochei.

ADVERTISEMENT

„Vă informăm cu profundă tristețe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani.

Konstanti Koltsov a intrat pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Odihnească-se în pace”, a transmit clubul rus

ADVERTISEMENT

Simona Halep putea să o întâlnească pe Aryna Sabalenka la Miami

Simona Halep joacă în primul tur al turneului de la Miami cu Paula Badosa. Dacă sportiva din România reușește să își adjudece victoria, aceasta ar putea să o înfrunte pe Aryna Sabalenka în turul 2.

Lucrul acest pare greu de crezut, având în vederea situația numărului 2 mondial. Cel mai probabil Aryna Sabalenka se va retrage de la turneul american pentru a fi alături de familia lui Konstanin în aceste clipe dificile.

În mod normal, jucătoarea din Belarus va lua o pauză de câteva săptămâni pentru a-și reveni din șocul pe care aceasta îl trăiește în momentul de față.

ADVERTISEMENT