Fotbal intern

Aşa ar arăta naţionala României cu cei mai valoroşi jucători ai momentului! Patru fotbalişti nu au fost chemaţi de Contra

07.10.2019 | 18:50
Asa ar arata nationala Romaniei cu cei mai valorosi jucatori ai momentului Patru fotbalisti nu au fost chemati de Contra
ADVERTISEMENT

Cea mai valoroasă echipă a României ar fi cotată la 71.000.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Din păcate, nu este posibil să vedem această echipă pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia, pentru că 4 dintre fotbaliști nu au fost chemați de Cosmin Contra la națională.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,44 este cota pentru 1 la meciul Austria– Israel. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cei mai valoroși jucători ai momentului

O echipă de start a României alcătuită din cei mai valoroși jucători ai momentului ar fi ideală, însă nu este posibilă pentru că 4 jucători nu au fost chemați de Cosmin Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia. Ștefan Radu face parte din cei mai bine cotați români, însă el a decis să nu mai reprezinte naționala de fotbal din motive personale, în rest selecționerul nu i-a luat la lot pe Cristi Manea, Tudor Băluță și Dennis Man.

Tudor Băluță și Dennis Man vor fi componenți ai lotului de tineret pentru meciurile cu Ucraina și Irlanda de Nord, în timp ce Cristi Manea nu a fost luat de Cosmin Contra la naționala mare, deși a debutat pentru FCSB și a fost titular în derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a celor mai bine cotați fotbaliști din România:

România (4-2-3-1): A. Radu – C. Manea, Ș. Radu, V. Chiricheș, N. Bancu – T. Băluță, R. Marin – D. Man, I. Hagi, A. Mitriță – F. Andone

Cristi Manea. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Manea. Sursă foto: sportpictures.eu

Cosmin Contra are încredere în jucătorii săi

Cosmin Contra a vorbit despre încrederea pe care o are în jucătorii pe care i-a selecționat pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia:  „Președintele federației și Mihai Stoichiță știu că am venit să fac treabă bună la națională. Am încredere maximă în acești jucători pe care îi antrenez. Văd spirit, văd că jucătorii iși doresc această calificare. N-am cum să nu cred în această calificare”

ADVERTISEMENT

„Vedem ce se va întâmpla în continuare, poate ce hotărăsc și cei din federație. Dacă nu ne vom califica din grupe, poate vom decide alături de federație că e mai bine să vină altcineva și să încerce să califice naționala prin Liga Națiunilor”, a mai spus Cosmin Contra.

  • 43 de ani a împlinit cosmin Contra pe 15 decembrie