Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Aseară a fost prima oară. Îmi zicea și Giovanni” Gigi Becali, declarație uluitoare despre Tavi Popescu

Gigi Becali a declarat după FCSB - Rapid 1-2 că a fost pentru prima dată când s-a gândit că Tavi Popescu nu va mai ajunge fotbalist. Patronul roş-albaştrilor l-a criticat pe tânărul atacant.
06.11.2023 | 11:50
Aseara a fost prima oara Imi zicea si Giovanni Gigi Becali declaratie uluitoare despre Tavi Popescu
„Aseară a fost prima oară. Îmi zicea și Giovanni” Gigi Becali, declarație uluitoare despre Tavi Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a reuşit să câştige din nou împotriva rivalilor de la FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 2-1 pe Arena Naţională şi s-au apropiat la două puncte de rivali, în finalul sezonului regulat al SuperLigii.

Gigi Becali, declarație uluitoare despre Tavi Popescu: “Aseară a fost primul sentiment în care am zis că nu se mai face”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a pus tunurile pe Octavian Popescu. Decarul FCSB-ului a fost o umbră în meciul cu Rapid şi a luat şi un cartonaş galben, astfel că va fi suspendat în meciul cu FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

“Aseară a fost prima oară. Îmi spune zicea şi Giovanni: «Băi, Gigi, tu mai crezi?». Eu mai cred, că e copil şi zic că mai cred. Dar aseară a fost primul sentiment în care am zis că nu se mai face (n.r. fotbalist). 

Pentru că a fost prea slab. Adică a avut o minge şi a driblat înspre tuşă, dar era singur. Şi a dat pas la adversar, a centrat la adversar. Dă pe sus, cum să dai pasă la adversar? Şi multe multe mingi pe care le-a pierdut.

ADVERTISEMENT

“A început să aibă şi harfe de şmecherie”

Am greşit cu el. Am zis că trebuie să revenim de la 0-2, avem nevoie de driblangii ca să spargă. Şi i-a spus Meme: «Băi, Tavi, vezi să nu iei galben că nu avem U-21 în următorul meci».

Acum nu mai avem nici pe Pantea. Zici că a luat intenţionat galben, că l-a călcat pe ăla. A început să aibă şi harfe de şmecherie, să îl calc pe ăla pe picior. Mi-a zis Meme: «Dacă îl băgăm pe ăsta şi ia galben…». 

ADVERTISEMENT

I-am spus să îl bage şi să îi spună să nu ia galben. Ce e aia? «Du-te joacă fotbal, nu cumva să iei galben.» Atâta. Spune-i că nu avem U21, cu cine să jucăm cu Craiova. 

El parcă i-a spus să meargă să fie şmecher, să îl calce pe picior pe ăla. Sunt multe de neînţeles”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea realizată de HORIA IVANOVICI, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:00.

Gigi Becali, furios pe Tavi Popescu

ADVERTISEMENT