Life

”Asta era singura variantă”. Ce a împins-o pe Cristina Ciobănașu să plece de acasă

Momentul care a impactat-o cel mai mult pe Cristina Ciobănașu. Actrița de la Antena 1 s-a văzut nevoită să plece de acasă
05.01.2024 | 22:00
Asta era singura varianta Ce a impinso pe Cristina Ciobanasu sa plece de acasa
Cum se descurcă Cristina Ciobănașu de când a plecat de acasă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu este una dintre actrițele care a muncit de la o vârstă fragedă pentru tot ceea ce are acum. Viața nu a fost deloc blândă cu ea, iar copilăria sa a fost marcată de greutăți. Însă, toate momentele grele au întărit-o și au ajutat-o să devină femeia puternică din prezent.

Cristina Ciobănașu a avut mare noroc cu Ruxandra Ion

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi. Aceasta a crescut sub atenta privire a publicului, iar cei de acasă sunt foarte obișnuiți cu aparițiile ei. Aproape că nu a fost an în care actrița să nu aibă un rol în producțiile semnate de Ruxandra Ion.

ADVERTISEMENT

Acum, Cristina este o femeie puternică și independentă care știe ce vrea de la viață. Însă, înainte de a ajunge în acest punct, vedeta a fost nevoită să treacă prin mai multe etape dificile. Pe toate și le amintește cu drag.

Poate că nu multă lume mai știe, dar prima apariție a Cristinei Ciobănașu pe sticlă a fost la PRO TV. În urmă cu mulți ani, aceasta era prezentată ca fiind caz social. Pentru visul și viitorul lui lupta, pe vremea aceea, Alex Velea în ring la ”Dansez pentru tine”.

ADVERTISEMENT

Deși nu a câștigat marele premiu, se pare că artistul a fost un talisman norocos pentru Cristina. Atunci, aceasta a fost observată de Ruxandra Ion care a ales să o considere fiica ei. Acela a fost momentul în care viața Cristinei s-a schimbat radical.

Actrița de la Antena 1 a decis că este momentul să își ia viața în piept

Dar, înainte de a ajunge în acel punct, micuța Cristina a trebuit să treacă prin multe momente grele. Își amintește și acum câteva lipsuri a avut în copilărie și cât de mult a marcat-o asta, la vremea aceea.

ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, un moment foarte greu pentru Cristina Ciobănașu a fost acela în care a trebuit să se despartă de părinții ei adoptivi. Ruxandra Ion și soțul ei au fost nevoiți să o vadă pe Cristina cum își ia zborul către un viitor așa cum și l-a imaginat ea.

Fosta iubită a lui Vlad Gherman a recunoscut că ruptura de persoanele dragi sufletului ei nu a fost deloc una ușoară. Ruxandra Ion a fost îngerul ei păzitor și mulți ani la rând a fost cea mai importantă persoană pentru ea. Fără prezența și ajutorul ei, actrița nu ar fi ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT

”Se întâmplă, de la un moment dat, ca părinții să nu te mai poată ajuta sau familia și să trebuiască să te descurci singur. Eu mi-am dat seama că nu știu să mă descurc singură și că trebuie să trec prin testul ăsta de foc ca să mă maturizez”, i-a spus vedeta lui Radu Țibulcă.

Vedeta a fost sinceră în podcastul lui Radu Țibulcă și a povestit că aceasta a fost singura ei variantă prin care se putea maturiza. Criss și-a dorit să devină puternică și să ia viața în piept cu bune și cu rele. Privind retrospectiv, poate spune că a fost cea mai bună decizie a vieții sale.

ADVERTISEMENT