Life

După doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru, Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie. Surpriza e mare

La 2 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare. Ce spune despre nunta cu Alexandru.
16.10.2023 | 17:50
Dupa doi ani de relatie cu iubitul ei Alexandru Cristina Ciobanasu a facut anuntul despre casatorie Surpriza e mare
La 2 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare. Ce spune despre nunta cu Alexandru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După doi ani de relație cu iubitul ei, Alexandru, Cristina Ciobănașu a făcut anunțul despre căsătorie. Surpriza e mare. Cunoscuta prezentatoare de la Happy Channel a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa amoroasă.

La 2 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare. Ce spune despre nunta cu Alexandru

La 2 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare. Ce spune despre nunta cu Alexandru cu care se iubește după separarea de cântărețul Vlad Gherman. Au fost împreună 9 ani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a dezvăluit că a primit două inele de la iubitul ei care este de profesie medic stomatolog. Cu toate acestea niciunul dintre ele nu este de logodnă, subliniind că așteaptă ziua când va primi marea întrebare.

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: «De nevastă oricum te iau!».

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut când voi purta rochia de mireasă!”, a mărturisit Cristina Ciobănașu pentru playtech.ro. Vedeta de la Happy Channel este foarte discretă și nu postează foarte des imagini cu Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu, impresionată de un gest făcut de iubitul ei

Cristina Ciobănașu se declară îndrăgostită de bijuterii și adoră să poarte mai ales inele. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că a fost impresionată de un gest făcut de iubitul ei, Alexandru Mureșan, care i-a făcut cadou un lanț cu pandantiv de la un brand renumit.

ADVERTISEMENT

Medicul stomatolog a rugat o prietenă apropiată să achiziționeze accesoriul din Statele Unite ale Americii. Artistei nu i-a venit să creadă când a auzit cele povestite și chiar spera că este o glumă, deși avea punga în mână.

„Îmi plac inelele și am și primit niște bijuterii frumoase de la Alex. Prima bijuterie pe care am primit-o a fost un lanț cu pandantiv tip diamant de la Tiffany’s , nu mă așteptam.

ADVERTISEMENT

Mă uitam la pungă și l-am întrebat dacă este sănătos la cap, ce a fost în capul lui… Nu mi-a venit să cred! A fost o mare nebunie, pentru că a făcut un gest impresionant”, a mai spus Cristina Ciobănașu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT