Sport

Așteptările oficialilor FCSB-ului de la Andrea Compagno: „A jucat la echipe de care n-am auzit, dar și Messias făcea curierat și acum e la AC Milan”

Andrea Compagno este noul atacant al FCSB-ului, iar conducerea „roș-albaștrilor” are mari așteptări din partea atacantului italian venit de la FC U Craiova.
29.08.2022 | 20:49
Asteptarile oficialilor FCSBului de la Andrea Compagno A jucat la echipe de care nam auzit dar si Messias facea curierat si acum e la AC Milan
Așteptările oficialilor FCSB-ului de la Andrea Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK v-a informat cu privire la toate culisele transferului lui Andrea Compagno la FCSB.

Așteptările oficialilor FCSB-ului de la Andrea Compagno

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre așteptările pe care le are de la Andrea Compagno, fiind impresionat de cât de bine cunoaște italianul fotbalul din SuperLiga:

„Gigi a spus, nu pot să spun că nu e adevărat, ia 15.000 de euro. Eu cu Andrea n-am vorbit deloc. Dacă vreți să mă credeți, el aseară nu a citit contractul și noi avem contracte stufoase. Nu a citit, doar a semnat.

ADVERTISEMENT

Compagno e pasionat și știe fotbal. Poți să te duci la o echipă și să fie un miserupism, să te duci să iei banii și gata”.

„Compagno cunoaște fotbalul românesc foarte bine. Am lucrat cu foarte mulți străini mai bine decât cu românii, dar mi se pare o lipsă de respect să te duci într-o țară și să nu înveți limba țării respective.

ADVERTISEMENT

Compagno s-a antrenat în seara asta și mâine o să fie prezentat oficial. Cumva semănăm cu echipa de la care a venit. Bauza e un jucător de care toată lumea vorbește, la fel și Van Durmen sau Baeten”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Ne așteptăm să marcheze goluri!”

MM Stoica a continuat și a spus că își dorește de la Compagno să marcheze goluri și crede că acesta va reuși să se descurce în echipa FCSB-ului, amintind și de trecutul său la echipe slab cotate.

ADVERTISEMENT

Totuși, managerul „roș-albaștrilor” a făcut o comparație a situației lui cu cea a lui Junior Messias, jucătoril lui AC Milan, care în urmă cu opt ani făcea servicii de curierat.

„Nu cred că va fi o mare schimbare. E clar că el e vârf de careu și ne așteptăm de la el să marcheze goluri. E jucătorul cu cele mai bune cifre din 2022.

ADVERTISEMENT

Îl văd descurcându-se și în aglomerație, pentru că la alonja lui și la tehnica lui nu ar trebui să fie probleme”.

„A jucat la echipe de care n-am auzit niciodată, dar și Junior Mesias făcea curierat cu câțiva ani în urmă, iar acum joacă la AC Milan”, a mai spus MM Stoica.

  • 26 de ani are Andrea Compagno

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,60 este cota pentru ”2 solist” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: