Fotbal intern

Atac fără precedent la Rapid: „Dacă nu promovăm, e 75% vina lui Pancu. Trebuia demis în iarnă!”

14.04.2020 | 14:57
Atac fara precedent la Rapid Daca nu promovam e 75 vina lui Pancu Trebuia demis in iarna
ADVERTISEMENT

Florin Manea, directorul sportiv al lui Rapid, a lansat un atac la adresa lui Daniel Pancu, fostul antrenor al giuleștenilor, despre care spune că va fi vina lui în cazul în care „alb-vișinii” nu promovează, conform gsp.ro.

Daniel Pancu, tras la răspundere în cazul în care Rapid nu promovează

Florin Manea consideră că cea mai mare vină, în cazul în care Rapid nu va promova în actualul sezon, o are Daniel Pancu, fostul tehnician al giuleștenilor: Mie mi-ar aparține 5% din vină, lui Pancu 75%. Restul de 20% aparține celorlalți care au lucrat în club. 

ADVERTISEMENT

Primarul nu are niciun procent, el nu a făcut nimic. Primarul nu a influențat cu nimic jocul echipei. Dacă mă provoci la joc, mai fac și eu unul”.

„Domnul primar este foarte bun prieten cu Mircea Lucescu, crezi că domnul primar ar fi venit la noi să ne spună să-l schimbăm pe Pancu dacă impresia domnului Lucescu era foarte bună despre Pancu?”, a mai spus directorul sportiv al Rapidului.

ADVERTISEMENT
  • 6 este locul pe care Rapid îl ocupă în liga a doua, după 23 de etape

„Nu știu dacă Mircea Lucescu l-a elogiat mereu pe Pancu!”

Florin Manea a vorbit și despre faptul că Daniel Pancu s-a lăudat că a fost elogiat de Mircea Lucescu: „Am văzut ce a spus Pancu, că tot timpul Mircea Lucescu l-a elogiat, dar eu nu știu dacă tot timpul a fost elogiat.

Nimeni nu e mereu elogiat. Este doar un joc personal la care eu m-am gândit, am vorbit de două ori în viața mea cu primarul «Salut-salut, și atât»”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu era galeria, decizia de a fi demis poate că era luată mai repede. Galeria influențează până la un anumit punct, ei l-au susținut necondiționat. Eu cred că decizia a fost luată un pic târziu, eu cred că în iarnă trebuia demis”, a mai spus Florin Manea.

  • 42 de ani a împlinit Daniel Pancu pe 17 august