Sport

Atacantul care a ajutat Dinamo să promoveze a semnat cu Chiajna. Anunţ oficial. Update exclusiv

FANATIK a aflat că Alexandru Pop, atacantul care a ajutat Dinamo să promoveze în SuperLiga, va juca la Concordia Chiajna. Ce spune Cristi Tănase, preşedintele ilfovenilor.
09.08.2023 | 19:14
Atacantul care a ajutat Dinamo sa promoveze a semnat cu Chiajna Anunt oficial Update exclusiv
Atacantul care a ajutat Dinamo să promoveze a semnat cu Chiajna. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-08-2023
16:19

Alexandru Pop, transferat de Concordia Chiajna! Anunţul oficial al "câinilor" confirmă FANATIK

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, atacantul Alexandru Pop va pleca de la Dinamo şi va evolua la Concordia Chiajna. “Câinii” au anunţat oficial mutarea:

“OFICIAL. Mulțumim, Alexandru Pop! București, 9 august 2023. Dinamo 1948 București și Concordia Chiajna au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului Alexandru Pop la clubul ilfovean, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.

Alexandru Pop, 30 de ani, a înscris 7 goluri în 29 de meciuri pentru echipa noastră, sezonul trecut, în toate competițiile: Liga 2, Cupa României și barajul de promovare în SuperLiga.

Îi mulțumim lui Alexandru Pop, în numele tuturor suporterilor dinamoviști, pentru atașamentul față de culorile clubului și pentru contribuția importantă la revenirea echipei noastre în prima ligă. Mult succes în carieră, Alexandru Pop!”, se arată în comunicatul “câinilor”.

Concordia Chiajna nu mai vrea să rateze promovarea în SuperLiga în acest sezon şi îşi face echipă tare. Iar ilfovenii au reuşit transferul unui atacant de la Dinamo, care a pus umărul în sezonul trecut la revenirea “câinilor” în elită.

Alexandru Pop, atacantul care a ajutat Dinamo să promoveze a semnat cu Chiajna!

FANATIK a aflat că Dinamo l-a cedat la Concordia pe Alexandru Darius Pop. Atacantul în vârstă de 30 de ani a fost marginalizat de Ovidiu Burcă în primele patru etape din SuperLigă El nu a bifat niciun minut în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

În stagiunea precedentă, Alexandru Pop a marcat şapte goluri pentru Dinamo în Liga secundă şi în Cupă, două dintre ele fiind cruciale pentru “câini”, în ambele manşe ale barajului de promovare împotriva celor de la FC Argeş.

Odată cu revenirea echipei în SuperLiga şi cu transferul atacanţilor Hakim Abdallah şi Goncalo Gregorio, Alexandru Pop nu şi-a mai găsit locul nici măcar pe banca de rezerve a “câinilor” şi va pleca la Chiajna.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Chiajnei a confirmat transferul anunţat de FANATIK: “Ne-am înţeles şi mai rămân de rezolvat câteva formalităţi”

Preşedintele Concordiei, Cristi Tănase, a confirmat pentru FANATIK că discuţiile pentru mutare sunt finalizate şi au mai rămas de pus la punct ultimele detalii ale transferului lui Alexandru Pop:

“Este adevărat că am discutat de transferul lui Alexandru Pop de la Dinamo. Cu băiatul ne-am înţeles, mai rămâne să ne dea cei de la Dinamo documentele pentru a putea spune că transferul este realizat.

ADVERTISEMENT

Dar, într-adevăr, suntem foarte aproape, ne-am înţeles şi mai rămân de rezolvat câteva formalităţi”, a explicat Cristi Tănase pentru publicaţia noastră.

Echipa lui Lincar, obiectiv îndrăzneţ: “Să câştigăm toate meciurile!”

Concordia Chiajna are planuri mari în acest sezon. După ce a câştigat cu 3-0 deplasarea de la Csikszereda, preşedintele ilfovenilor a trasat un obiectiv îndrăzneţ trupei antrenate de Erik Lincar:

ADVERTISEMENT

“Obiectivul este să câştigăm toate meciurile. Şi anul trecut ne-am dorit să promovăm şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Acum doi ani la fel. Am luat gol în prelungiri. Asta e. Fotbalul te pedepseşte.

De asta spun că îmi doresc să câştigăm toate meciurile şi apoi o să tragem linie. Nu pot să spun că vom promova că e vorba de fotbal, totul este posibil. Dar clar asta ne dorim”, a spus Tănase.


  • 1,95 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT