Life

Atenție la cumpărăturile din supermarket! Ce a găsit o femeie din Alba Iulia în sacul de cartofi

O femeie din Alba Iulia a avut o surpriză când a ajuns acasă și a desfăcut sacul de cartofi cumpărat dintr-un supermarket.
12.09.2023 | 19:42
Atentie la cumparaturile din supermarket Ce a gasit o femeie din Alba Iulia in sacul de cartofi
Ce a găsit o femeie în sacul de cartofi. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O femeie din Alba a avut un adevărat șoc atunci când a ajuns acasă și a început să facă mâncare din cartofii pe care i-a cumpărat dintr-un supermarket din oraș. Ce a găsit aceasta printre legume a făcut-o imediat să pună mâna pe telefon și să filmeze.

Ce a pățit o femeie care a cumpărat cartofi dintr-un supermarket din Alba

Orice om a cumpărat măcar o dată cartofi din supermarket, mai ales că uneori prețul este chiar mai bun decât în piețe. În plus, magazinele au avantajul că sunt deschise non-stop sau până la ore târzii.

ADVERTISEMENT

Însă, românii trebuie să fie foarte atenți atunci când achiziționează legumele. O demonstrează cazul unei femei din Alba Iulia care a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a ajuns acasă și a deschis sacul de 2,5 kilograme de cartofi pe care l-a luat de la un supermarket de pe Strada Moților.

Mai exact, în prețul legumelor a intrat, se pare, și o piatră destul de mare. Revoltată, aceasta a pus mâna pe telefon și a filmat totul, apoi a făcut publică toată întâmplarea. „Asta nu este în regulă. Plătesc pentru cartofi și găsesc pietre?”, a declarat românca pentru ziarulunirea.ro. 

ADVERTISEMENT

„Te duci să cumperi cartofi și te uiți așa și vezi…Una mare și grea. E efectiv o piatră. Da…Norocul să fie cu tine”, se aude și pe filmarea în care femeia prezintă piatră cât palma pe care o scoate din sacul de cartofi.

Nu este prima persoană căreia i se întâmplă asta

De altfel, cazul femeii din Alba Iulia nu este unul singular. La începutul anului, un bărbat s-a plâns pe internet că a găsit o piatră într-un sac de cartofi cumpărat dintr-un lanț de magazine cunoscut în întreaga țară.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, postarea respectivă de pe Facebook a devenit virală și a stârnit o mulțime de reacții. În timp ce unii au fost revoltați că dau bani pe mâncare și ajung acasă cu pietre, alții au făcut haz de necaz.

„Așa e acum, plătim pietre la preț de cartofi.. .ce poți zice…fă-i ‘reclamă’ negativă, spune locația unde se află…. ca cei care cumpără de acolo să fie atenți”/ „Felicitări !Se poate spune că ești norocoasa câștigătoare a unei pietre prețioase.

ADVERTISEMENT

Data viitoare poate-ți pică diamantul”/ „Uluitooor! Ai plătit o piatră, în loc de cartofi… cât de ‘serioși’ suntem!”, au fost o parte dintre comentariile primite de bărbatul care în luna februarie a cumpărat un sac de cartofi în care a găsit un adevărat bolovan.

ADVERTISEMENT