News

Atenție la ”generalul american”. Ultima escrocherie care îi lasă pe români fără bani

O escrocherie care aduce aminte de celebrul film de comedie ”Astă seară dansăm în familie” a atras atenția oamenilor legii.
14.10.2022 | 22:19
Atentie la generalul american Ultima escrocherie care ii lasa pe romani fara bani
”Generalul american” a provocat amărăciune și pierderi financiare în rândul multor femei din România. Foto: canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În prim-plan apare metoda ”generalul american”, inventată de infractorii care și-au dat seama că pot specula la maximum singurătatea femeilor trecute de o anumită vârstă.

Generalul american, o fantomă alimentată cu bani

Conform antena3.ro, sumele câștigate de escrocii sentimentali sunt uriașe și în cele din urmă ajung în țări considerate paradisuri fiscale. Metoda ”generalul american” presupune jucarea unui rol mai bine decât o face un actor.

ADVERTISEMENT

Rolul generalului sau al soldatului american ce se îndrăgostește de o româncă singură și care la un moment dat începe să îi dea bani. Când se acumulează sume mari, el dispare din viața victimei.

Pur și simplu. Dintr-odată! Totul se desfășoară pe rețelele de socializare, iar cei care seduc femeile vulnerabile profită de prezența militarilor străini în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, o văduvă din București a fost victima unui astfel de bărbat arătos, care i-a spus că este general american. Culmea, interesul pentru doamna în cauză a venit la câteva luni după ce ea a vândut un teren care a valorat sute de mii de euro.

Roluri bine jucate, cu sentimente false

Parcă a existat cineva care a știut că aceasta are o situație financiară bună și a acționat imediat. Infractorul s-a prezentat drept general american detașat la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Cu vorbe meșteșugite, a făcut-o să creadă că este marea lui dragoste.

ADVERTISEMENT

Femeia a crezut totul și ulterior a fost de acord să îi dea anumite sume, sub diverse pretexte avansate de escroc. Mai mult, victima a fost amăgită cu o întâlnire care a tot fost amânată.

În cele din urmă, văduva a fost ruinată. Fiica ei a fost cea care a dezvăluit toate detaliile poveștii care a reprezentat una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mamei sale.

ADVERTISEMENT

Deși a fost sfătuită să îl reclame la poliție, doamna sedusă și abandonată a refuzat. Rolul jucat de așa-zisul general american a fost atât de convingător încât femeia a crezut că el chiar există și că într-o bună zi se va întoarce.

Oamenii legii au dezvăluit că nu este singura păcălită astfel, dar multe femei preferă să păstreze deziluzia pentru ele, fără a face plângere penală.

ADVERTISEMENT
Tags: