News

Atenție, șoferi. Trafic închis pe A2 București-Constanța. Circulația rutieră va fi deviată timp de 10 ore

Atenție, șoferi. Circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanța. Măsură aplicată de CNAIR
05.06.2023 | 07:54
Atentie soferi Trafic inchis pe A2 BucurestiConstanta Circulatia rutiera va fi deviata timp de 10 ore
Atenție, șoferi. Trafic închis pe A2 București-Constanța. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Atenție, șoferi. Traficul rutier va fi închis pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanța. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Poliției Române.

Atenție, șoferi. Circulație rutieră închisă pe A2 București-Constanța

Măsura se va aplica pentru 10 ore, în intervalul 12:00-22:00. CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) transmite că circulația rutieră va fi închisă din cauza lucrărilor de reabilitare de podului peste brațul Borcea.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, traficul este deviat către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, se va recurge la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală”, a transmis sursa citată.

Ce rute alternative sunt recomandate

Prin urmare, conducătorii auto care au în plan să ajungă, astăzi, la Constanța, în intervalul orar menționat, trebuie să țină cont de măsura luată de compania de drumuri. Șoferilor le sunt recomandate rute alternative.

ADVERTISEMENT

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere amintește că poate fi folosită ruta A2 (Bucureşti – Nod Rutier Drajna) – DN21 (Nod Rutier Drajna – Slobozia) – DN2A (Slobozia – Ţăndărei – Giurgeni – Hârşova – Ovidiu – Constanţa.

De asemenea, șoferii care vor circula, luni, dinspre Constanța spre București, pot opta pentru rute alternative. În acest fel, ar putea fi evitate aglomerația și timpii de așteptate în coloane, care reprezintă un adevărat coșmar pentru românii care se întorc din minivacanța de Rusalii.

ADVERTISEMENT

Rute alternative recomandate de compania de drumuri: -DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – Bucureşti; A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

  • DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna – A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).
ADVERTISEMENT

Amintim că duminică a fost semnalat trafic intens pe A2, pe sensul de mers spre Capitală, în zona Fetești. De asemenea, valorile de trafic au crescut și pe DN 1 Ploiești-Brașov, precum și între stațiunile Predeal și Bușteni.

ADVERTISEMENT