Sport

Atletico Madrid a dat drumul la manele! Postare cu Griezmann, De Paul și Nicolae Guță. Video

Atletico Madrid continuă seria postărilor dedicate fanilor din România. Griezmann și De Paul au apărut într-un clip la antrenament pe o melodie a lui Nicolae Guță.
28.02.2024 | 14:13
Atletico Madrid a dat drumul la manele Postare cu Griezmann De Paul si Nicolae Guta Video
Nicolae Guță, Atletico Madrid (Sursa Foto: Images)
ADVERTISEMENT

Atletico Madrid continuă seria postărilor cu manele românești după ce l-a pus pe Horațiu Moldovan cu o manea a lui Tzancă Uraganu. Ce au mai făcut spaniolii de data asta.

Atletico Madrid, moment amuzant la antrenament pe o melodie a lui Nicolae Guță

Atletico Madrid a sesizat faptul că portarul echipei naționale a României are foarte mulți suporteri pe rețele sociale și că filmulețe create pentru români se viralizează foarte rapid. Așa că madrilenii apelează din ce în ce mai des la ele, spre amuzamentul internauților.

ADVERTISEMENT

Doar în ultimele 7 zile, spaniolii au postat nu mai puțin de trei video-uri în care apărea fostul portar al Rapidului. Acum a venit rândul campionului mondial Rodrigo De Paul și a lui Antoine Griezmann, care și-au făcut apariția la antrenament pe melodia „Nicolae Guta & Roxana Printesa Ardealului – Zâna mea”.

Momentul a fost transformat de echipa de social media într-unul umoristic. „POV:Eu și prietenul meu intrând la examenul de matematică”. VEZI AICI CLIPUL POSTAT DE ATLETICO MADRID.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid, postare virală. Clipul cu Griezmann și De Paul pe o manea a lui Guță a depășit un milion de vizualizări

Postarea a fost un adevărat succes și a avut aproape de zece ori mai multe vizualizări decât ultimele postări de pe contul oficial de TikTok al lui Atletico Madrid. Mai exact, 1,2 milioane de oameni au urmărit clipul în doar 15 ore.

Înainte de meciul cu Inter Milano, Atletico Madrid a postat un video în care Horațiu Moldovan se amuză pe seama glumelor pe care coechipierii săi le făceau la adresa lui Antoine Griezmann. Clipul a devenit rapid viral și a strâns aproximativ 4 milioane de vizualizări și peste 450.000 de aprecieri, bineînțeles majoritatea de la români.

ADVERTISEMENT

Madrilenii au continuat strategia de marketing și au postat o fotografie cu portarul naționalei însoțită de o melodie interpretată de Tzancă Uraganu. Rezultatul? Aproximativ 3 milioane de vizualizări, peste 200.000 de aprecieri și peste 3.000 de comentarii.

Horațiu Moldovan nu a reușit să debuteze încă pentru Atletico Madrid. Etapa viitoare madrilenii vor evolua pe teren propriu împotriva lui Betis Sevilla. Partida se va disputa pe data de 3 martie, ora 17:15.

ADVERTISEMENT