Sport

Atmosferă de mare meci în Universitatea Craiova – CFR Cluj! Câți fani au fost în tribune, conform anunțului oficial. S-a deschis și Peluza Sud. Update exclusiv

Universitatea Craiova - CFR Cluj este cel mai important meci al etapei din play-off. Chiar dacă tribunele nu vor fi pline în Bănie, va fi atmosferă de mare meci, iar gazdele au pregătit mai multe surprize fanilor.
10.04.2022 | 21:42
Atmosfera de mare meci in Universitatea Craiova  CFR Cluj Cati fani au fost in tribune conform anuntului oficial Sa deschis si Peluza Sud Update exclusiv
Erau deja mulți fani în tribune chiar și cu minute bune înainte de start.
ADVERTISEMENT
10-04-2022
18:42

Numărul oficial al spectatorilor prezenți la derby-ul U Craiova - CFR Cluj

Stadionul „Ion Oblemenco” a fost luat cu asalt pentru derby-ul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. La partida din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 au asistat nu mai puțin de 22.937 spectatori.

Este al doilea meci la rând pe care oltenii îl joacă cu peste 20 de mii de spectatori în tribune. În etapa precedentă, când U Craiova a câștigat la București, cu FCSB, scor 2-0, pe Național Arena au participat 24.700 de fani.

10-04-2022
17:43

Aproximativ 20 de mii de olteni susțin „Știința” la meciul cu CFR Cluj

Aproximativ 20 de mii de olteni au venit pe „Ion Oblemenco” să susțină echipa lui Laurențiu Reghecampf la derby-ul cu CFR Cluj.

Dacă Tribuna II și Peluza Nord au fost umplute până la refuz, spectatorii nu s-au înghesuit la fel de mult și la Peluza Sud, care a fost deschisă chiar înaintea partidei și unde prețul unui tichet era de doar 15 lei.

 

10-04-2022
16:17

Oltenii anunţă că deschid şi Peluza Sud pentru meci!

Cei de la Universitatea Craiova au anunţat că vor deschide şi Peluza Sud a stadionuli pentru meciul cu CFR Cluj: “Știința deschide Peluza Sud pentru meciul cu CFR! 🙌 Clubul Universitatea Craiova deschide, începând cu ora 19:00, Peluza Sud a stadionului „Ion Oblemenco”, prețul unui bilet fiind de 15 RON. Te așteptăm în „Vulcan” să luptăm împreună pentru a răpune CFR Cluj!”, se arată în comunicatul oltenilor. 

Universitatea Craiova – CFR Cluj este meciul care poate clarifica multe aspecte în privinţa luptei la titlu. Oltenii speră să menţină suspansul în acest final de campionat cu o victorie în meciul care se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Atmosferă de mare meci în Universitatea Craiova – CFR Cluj! 20.000 de fani sunt aşteptaţi în tribune

Cu 24 de ore înainte de meci au fost vândute aproximativ 13.000 de tichete, fără a se lua în calcul cele 4000 de abonamente. Din informaţiile FANATIK, organizatorii se aşteaptă ca în tribune să fie 20.000 de fani.

ADVERTISEMENT

Stadionul “Ion Oblemenco” nu va fi plin la această confruntare, capacitatea stadionului fiind de 30.000 de spectatori, însă cu toate acestea, organizatorii au pregătit câteva surprize celor care vor fi prezenţi în tribune.

O trupă de dans va întreţine atmosfera înainte de meci şi în pauză!

Din informaţiile noastre, atmosfera va fi întreţinută înaintea meciului şi în pauză de o trupă de dans. Lovitura de start a derby-ului va fi dată de Dumitru Marcu, cel care a jucat la Universitatea Craiova între 1972 şi 1980.

ADVERTISEMENT

Oltenii au moralul ridicat după victoria obţinută în faţa celor de la FCSB, scor 3-0. Obiectivul realist al formaţiei lui Laurenţiu Reghecampf este locul doi, roş-albaştrii având patru puncte avans faţă de Craiova.

De cealaltă parte, CFR Cluj ar putea face un pas uriaş spre titlu cu o victorie în Bănie. Echipa lui Dan Petrescu are 8 puncte avans faţă de FCSB şi un succes i-ar duce pe ardeleni foarte aproape de a-l câştigarea unui nou campionat.

ADVERTISEMENT

Reghe ţinteşte locul doi: “Cred că nu are rost să discutăm despre recuperat diferenţa faţă de CFR”

Laurenţiu Reghecampf regretă şi acum punctele pierdute cu FC Voluntari şi spune că indiferent ceea ce se va întâmpla în meciul direct, sunt şanse minime ca U Craiova să ajungă CFR Cluj în acest sezon:

„Nu discutăm de şanse la campionat, obiectivul este să ajungem pe locul 2, oamenii trebuie să înţeleagă că am făcut multe greşeli în acest campionat. Cred că nu are rost să discutăm despre recuperat diferenţa faţă de CFR, e uşor să vin să spun că da, dar pe teren e altceva. În funcţie de rezultatul de duminică, trebuie să o luăm pas cu pas.

ADVERTISEMENT

Trebuie să discutăm de lucruri reale. Vreau să felicit jucătorii pentru că anul acesta suntem pe primul loc ca puncte câştigate. Era mult mai bine dacă nu pierdeam la Voluntari. Şi 6 puncte sunt foarte greu de recuperat, iar pe noi ne despart 12 puncte de CFR. Jucătorii noştri nu sunt roboţi pe care să-i întorci la cheie şi să le spui să câştige. Şi ei pot avea sincope”, a spus Reghe la conferinţa de presă.

În ziua meciului, posesorii de abonamente sunt invitaţi să voteze noul preşedinte al clubului. Numele lui se ştie deja, Sorin Cârţu fiind singurul candidat la aceste alegeri.

  • 20.000 de oameni sunt aşteptaţi în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la meciul cu CFR Cluj
  • 15 lei este cel mai ieftin bilet la meci

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,65 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT