Sport

ATP a deschis o anchetă care îl are în centrul atenției pe Alexander Zverev. Tenismenul este acuzat de comportament violent

Campionul olimpic la tenis masculin Alexander Zverev este acuzat de violență domestic, iar ATP a deschis o anchetă.
04.10.2021 | 21:34
ATP a deschis o ancheta care il are in centrul atentiei pe Alexander Zverev Tenismenul este acuzat de comportament violent
ADVERTISEMENT

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev are din nou probleme din cauza comportamentului său violent.

ATP a anunțat că a deschis o anchetă, după ce fosta parteneră a numărului 4 mondial a relatat într-un interviu acordat unei publicații din Rusia că a încercat chiar să se sinucidă din cauza deselor ieșiri în decor ale neamțului.

ADVERTISEMENT

Oficialii ATP susțin că acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase

Reprezentanții ATP au anunțat, luni, 4 octombrie, că pe numele jucătorului german Alexander Zverev a fost deschisă o anchetă și că își iau angajamentul de a lua măsurile care se impun, dacă acuzațiile se adeveresc.

”Ca organizație, recunoaștem că trebuie să facem mai multe ca să asigurăm toate persoanele implicate în tenisul profesionist că sunt protejate și se simt în siguranță.

ADVERTISEMENT

Recomandările acestui raport ne vor ajuta să dezvoltăm o nouă abordare solidă în ceea ce privește acest subiect. Ne luăm angajamentul să facem progrese și suntem conștienți știm că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.

Acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase și avem responsabilitatea să fim foarte atenți.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca investigația noastră să ne permită să identificăm lucrurile care au avut loc și să determinăm măsurile care se pot lua ulterior”, declarat directorul general al ATP, Massimo Calvelli.

Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei partenere a lui Alexander Zverev

Olga Sharypova, fosta parteneră de viață a campionului olimpic de la Tokyo, a făcut dezvăluiri care îl pun într-o lumină extrem de proastă pe al 4-lea jucător din topul mondial.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor acesteia, jucătorul de tenis are dese izbucniri nervoase și nu se ferea să-i aplice corecții fizice. Olga Sharypova a mărturisit că a încercat să-și pună capăt zilelor din cauza deselor crize ale lui Zverev.

”Prima oară când m-a lovit eram la Monaco. Ne-am certat, eram pe hol. M-a apucat de cap și m-a izbit de perete. Apoi a fost un incident în Maldive, m-a umilit în fața prietenilor.

Iar în 2019, la Mastersul de la Shanghai, eram cu o prietenă la un salon de cosmetică și am început să primesc mesaje de la el. Se enervase pentru că lăsasem un bol de fructe pe masă și nu era curat. Când m-am întors la hotel, a vorbit extrem de urât cu mine.

Am avut un moment de criză și mi-am injectat insulină, nu mai voiam să mă lupt. Când s-a întors mi-a dat niște glucoză și s-a înfuriat urlând la mine că de ce vreau să-i fac asta și să mor în camera lui”, a povestit Olga Sharypova, citată de presa din Rusia.

ADVERTISEMENT