News

Au adus mingea cu elicopterul pentru inaugurarea unui stadion de Liga a V-a! Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dat lovitura de start

21.06.2020 | 20:51
Au adus mingea cu elicopterul pentru inaugurarea unui stadion de Liga a Va Primarul Timisoarei Nicolae Robu a dat lovitura de start
ADVERTISEMENT

Inaugurare cu fast în comuna timișeană Liebling, a noului stadion local. Mingea pentru jocul dintre o selecționată locală și o echipă de old-boys Poli a fost adusă cu elicopterul. 

De la eveniment nu a lipsit primarul Timișoarei Nicolae Robu. Edilul Timișoarei a dat lovitura de start a confruntării. Arena era pregătită de ceva vreme pentru inaugurare.

ADVERTISEMENT

A fost gata pe data de 15 martie, pentru un meci din Campionatul Județean dintre Atletico Liebling și Sânmihaiu Roman, dar pandemia a schimbat planurile.

Au adus mingea cu elicopterul pentru inaugurarea unui stadion de Liga a V-a! Robu a dat lovitura de start

Ioan Muntean, primarul localității în care s-au înregistrat destul de multe cazuri COVID-19 nu a renunțat la organizarea fastuoasă. Mingea a fost adusă cu elicopterul la noul stadion.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Înainte de startul meciului fostele vedete ale lui Poli aduse la teren de Vali Velcea au privit întâi șuturile lui Nicolae Robu. La evenimentul organizat de primarul liberal au venit mai mulți parlamentari din județ, Alina Gorghiu fiind unul dintre demnitari.

“Am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalty, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei”

La meci a fost prezentă și opoziția, reprezentată de Călin Dobra, de al Consiliul Județean Timiș, dar și alți actori politici din județ:

ADVERTISEMENT

“Eu și colegii am asistat la ceremonialul religios de sfințire, la secvența de discursuri și la venirea unui elicopter care a adus două mingi.

Am salutat asistența, respectând toate regulile vremii – asta înseamnă inclusiv nedând mâna cu oamenii, ci explicându-le, politicos, când ei au venit cu mâna întinsă spre mine, că trebuie să respectăm regulile pandemiei, să mă scuze și că promit că revin în vremuri mai bune, inclusiv să joc fotbal pe acel frumos teren.

ADVERTISEMENT

N-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul că în poartă era un portar profesionist – Călin Frunză – și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalty, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei”, a declarat primarul Nicolae Robu pentru Press Alert.

ADVERTISEMENT
Tags: