Life

Au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion, dar s-a dovedit o mare țeapă. Ce a pățit un grup de români: “Prea frumoasă, puțini bani”

Niște turiști români au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion, dar s-a dovedit a fi o țeapă. Ce a pățit grupul.
14.11.2023 | 19:31
Au crezut ca au inchiriat cabana perfecta in Maramures pentru Revelion dar sa dovedit o mare teapa Ce a patit un grup de romani Prea frumoasa putini bani
Țeapă pentru un grup de români după ce a închiriat o cabană pentru Revelion, în Maramureș. Sursa foto: Hepta, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câțiva turiști români au crezut că au închiriat cabana perfectă pentru Revelion, în Maramureș, dar au avut parte de o mare țeapă. Aceștia au plătit chiar și avansul, însă nu au mai primit niciun răspuns.

De ce țeapă au avut parte niște turiști care au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion

Un grup de români a vrut să închirieze o cabană în Maramureș de Revelion, însă totul s-a dovedit a fi o experiență cu totul neplăcută. Turiștii au crezut că au găsit locația ideală și chiar au plătit avans pentru presupusa cazare.

ADVERTISEMENT

O femeie a povestit întâmplarea pe un grup de Facebook și i-a avertizat și pe alți utilizatori în privința acestei locații. Aceasta i-a trimis avansul proprietarului, însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

Înainte de a plăti avansul pentru cabană, turiștii au căutat cabana și li s-a părut că arată foarte bine și are un preț decent, mai ales pentru perioada de Revelion.

ADVERTISEMENT

În același timp, nu au găsit cabana pe Google sau pe alte site-uri și nu știu dacă vor recupera banii pierduți. Femeia care a făcut postarea speră ca bărbatul căruia i-a trimis avansul să fie prins și să nu mai cadă și alți turiști în capcană.

“Am căutat cabana, înainte să dăm avans…Pentru că mi s-a părut prea frumoasă și puțini bani…Nu am găsit-o nici pe Google. Nici pe alte site uri… Nu ne gândim să ne recuperăm banii.

ADVERTISEMENT

Este neplăcut, normal, dar aș dori pe viitor să nu se mai întâmple și altora și poate îl va prinde pe acest nesimțit. Că om nu pot sa ii spun”, a scris femeia pe grupul de Facebook Vacanțe sub 500 de euro.

Alte persoane au fost păcălite de bărbat

Bărbatul a cerut grupului de români un avans de 40%, iar prietenului acestora 20%. Acesta a emis și o factură, însă totul s-a dovedit a fi o înșelătorie. “Și de factura n-a dat…Dar în ziua de azi toată lumea poate face factura nesemnificativă…”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, turista a luat legătura și cu alte persoane care au rezervat cabana pentru Revelion. Aceasta a aflat că a plătit un avans chiar de două ori mai mare decât alte persoane.

“Nu rezervați aceasta cabana! (…) Ne-a cerut avans de 1500 lei, i-am trimis avansul iar acum nu mai răspunde la telefon! Plus că mai erau niște tineri care au rezervat aceasta cabana tot pe data dorită și de noi! (Revelion)”, a precizat femeia.

Cabana se afla și pe Booking, însă nu s-a putut face rezervare acolo. Unii dintre internauții care locuiesc în Maramureș nici nu au auzit de cabana respectivă.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română