Life

Au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion, dar s-a dovedit o mare țeapă. Ce a pățit un grup de români: “Prea frumoasă, puțini bani”

Niște turiști români au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion, dar s-a dovedit a fi o țeapă. Ce a pățit grupul.
14.11.2023 | 19:31
Au crezut ca au inchiriat cabana perfecta in Maramures pentru Revelion dar sa dovedit o mare teapa Ce a patit un grup de romani Prea frumoasa putini bani
Țeapă pentru un grup de români după ce a închiriat o cabană pentru Revelion, în Maramureș. Sursa foto: Hepta, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câțiva turiști români au crezut că au închiriat cabana perfectă pentru Revelion, în Maramureș, dar au avut parte de o mare țeapă. Aceștia au plătit chiar și avansul, însă nu au mai primit niciun răspuns.

De ce țeapă au avut parte niște turiști care au crezut că au închiriat cabana perfectă în Maramureș pentru Revelion

Un grup de români a vrut să închirieze o cabană în Maramureș de Revelion, însă totul s-a dovedit a fi o experiență cu totul neplăcută. Turiștii au crezut că au găsit locația ideală și chiar au plătit avans pentru presupusa cazare.

ADVERTISEMENT

O femeie a povestit întâmplarea pe un grup de Facebook și i-a avertizat și pe alți utilizatori în privința acestei locații. Aceasta i-a trimis avansul proprietarului, însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

Înainte de a plăti avansul pentru cabană, turiștii au căutat cabana și li s-a părut că arată foarte bine și are un preț decent, mai ales pentru perioada de Revelion.

ADVERTISEMENT

În același timp, nu au găsit cabana pe Google sau pe alte site-uri și nu știu dacă vor recupera banii pierduți. Femeia care a făcut postarea speră ca bărbatul căruia i-a trimis avansul să fie prins și să nu mai cadă și alți turiști în capcană.

“Am căutat cabana, înainte să dăm avans…Pentru că mi s-a părut prea frumoasă și puțini bani…Nu am găsit-o nici pe Google. Nici pe alte site uri… Nu ne gândim să ne recuperăm banii.

ADVERTISEMENT

Este neplăcut, normal, dar aș dori pe viitor să nu se mai întâmple și altora și poate îl va prinde pe acest nesimțit. Că om nu pot sa ii spun”, a scris femeia pe grupul de Facebook Vacanțe sub 500 de euro.

Alte persoane au fost păcălite de bărbat

Bărbatul a cerut grupului de români un avans de 40%, iar prietenului acestora 20%. Acesta a emis și o factură, însă totul s-a dovedit a fi o înșelătorie. “Și de factura n-a dat…Dar în ziua de azi toată lumea poate face factura nesemnificativă…”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, turista a luat legătura și cu alte persoane care au rezervat cabana pentru Revelion. Aceasta a aflat că a plătit un avans chiar de două ori mai mare decât alte persoane.

“Nu rezervați aceasta cabana! (…) Ne-a cerut avans de 1500 lei, i-am trimis avansul iar acum nu mai răspunde la telefon! Plus că mai erau niște tineri care au rezervat aceasta cabana tot pe data dorită și de noi! (Revelion)”, a precizat femeia.

Cabana se afla și pe Booking, însă nu s-a putut face rezervare acolo. Unii dintre internauții care locuiesc în Maramureș nici nu au auzit de cabana respectivă.

ADVERTISEMENT