Life

Au curs lacrimi amare în ziua în care Nosfe ar fi împlinit 39 de ani. Mesajele dureroase trimise de familie și prieteni: „Ne e dor de tine rău de tot”

Ce au făcut prietenii și familia lui Nosfe în ziua în care artistul ar fi împlinit 39 de ani. Rapperul nu a fost uitat de cei care l-au iubit.
24.03.2024 | 17:43
Au curs lacrimi amare in ziua in care Nosfe ar fi implinit 39 de ani Mesajele dureroase trimise de familie si prieteni Ne e dor de tine rau de tot
Nosfe ar fi împlinit 39 de ani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 24 martie 2024, Nosfe ar fi împlinit 39 de ani. Prietenii și familia nu l-au uitat pe artistul care s-a stins subit din viață pe data de 16 octombrie 2022, la scurt timp după ce a susținut un concert.

Nosfe ar fi împlinit 39 de ani

Darius Vlad Crețan sau Nosfe- așa cum îl știa publicul său, ar fi trebuit să sărbătorească astăzi împlinirea a 39 de ani. Însă, o tragedie a marcat pentru totdeauna familia artistului, pe 16 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, cântărețul s-a stins din viață chiar în casa în care locuia cu Mădălina, soția sa, și cu Iris, rodul iubirii lor. Se întâmpla la doar câteva ore după ce a susținut ultimul său concert. 

Dar Nosfe nu a fost uitat de cei care l-au iubit. Mădălina Crețan amintește mereu de soțul său în postările din mediul online, fie că este vorba despre Instagram sau de blogul său personal.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut o dragoste cum rar întâlnești, o demonstrează conversațiile, făcute publice acum de văduva artistului, dar și felul în care aceasta se raportează la bărbatul care a făcut-o să vadă iubirea cu alți ochi.

Pe 24 martie, de ziua lui de naștere, a publicat un clip video în care apar imagini de la aniversările pe care le-au petrecut, cândva, împreună și un mesaj scurt, dar cuprinzător: „24.03.1985, Duminică 12:00. Sărbătorește această zi cu noi”, a scris Mădălina Crețan.

ADVERTISEMENT

Lu-K Beats: „Sper că ești mândru de noi”

În același timp, Lu-K Beats, bunul său prieten și coleg de trupă, a publicat un desen, în care Nosfe este întruchipat sub forma unui înger ce îl veghează și îi ține mâna pe umăr, în semn de protecție.

„La mulți ani, iubirea mea! Ne e dor de tine rău de tot, sper că ești mândru de noi și ne veghezi de sus! Îmi e dor să râd cu tine în fiecare zi! Îmi e dor să te îmbrățișez! Îmi e dor de tine!”, este mesajul înduioșător transmis de artist.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, fanii și prietenii au reacționat. „Vă iubesc!”, a scris Mădălin Cîrje. „Multă pace, ai grijă de familia ta de acolo!”, „Unchiule, vei fi mereu în inima noastră”, sunt alte câteva gânduri transmise de cei care l-au iubit pe Nosfe.

ADVERTISEMENT