Life

Au curs râuri de sampanie pe litoral, iar vedetele n-au purtat mască și s-au îngrămădit în clubul de pe plajă!

19.08.2020 | 09:00
Au curs rauri de sampanie pe litoral iar vedetele nau purtat masca si sau ingramadit in clubul de pe plaja
ADVERTISEMENT

Potrivit statisticilor, weekendu-ul trecut a fost cel mai aglomerat din tot acest sezon estval. Toate plajele au fost pline ochi, iar oamenii nu au mai ținut cont de măsurile de siguranță impuse de autorități.

În stațiunea Mamaia Nord, cu sau fără mască, cei cu dare de mână au luat cu asalt cluburile cu pretenții și au spart bani grei pe distracția stropită din plin cu șampanie scumpă și asezonată cu fetele potrivite pentru astfel de ieșiri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andreea Podărescu, Loredana Chivu și Simona Trașcă, prezente la masa unor bărbați potenți financiar din zonă, au făcut show, așa cum ne-au obișnuit, și au fost răsplătite cu râuri de șampanie de calitate.

Cum s-au distrat vedetele la malul mării, cu râuri de șampanie și fără mască

Cancan.ro a scris despre ultima escapadă pe litoral a vedetelor, în cel mai aglomerat weekend din acest sezon. Cei mai mulți s-au înghesuit în cluburile de fițe de la malul mării, fără să țină cont de distanțarea socială sau masca de protecție.

ADVERTISEMENT

La masa la care s-au instalat Andreea Podărescu, Loredana Chivu și Simona Trașcă, celebre pentru apropierile și prieteniile cu bărbați potenți financiar, distracția a fost în toi. Ele au avut grijă ca “plătitorii” să se simtă excelent.

Evident, au fost răsplătite cu râuri de șampanie de cea mai bună calitate. Fetele nu puteau rata astfel de momente, așa că, au au făcut fotografii și filmulețe pe care le-au postat instant pe rețelele de socializare. Doar aveau cu ce se mândri.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru ele, petrecerea din club s-a stins la ora 23:00 pentru că așa prevedea regulamentul. Acum, după ultima ședință, intervalul orar s-a modificat. Terasele se închid la ora 24:00, ultima comandă fiind luată la ora 23:00.

Loredana Chivu respiră ușurată acum, după ultima intervenșie chirurgicală, care i-a dat ceva bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea.

Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav.

Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story, am lipsit din această cauză, pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a scris Loredana pe Instagram, la acea vreme.

ADVERTISEMENT