Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Au golul în sânge” Jucătorii din Giulești care-i fac nopți albe lui Mutu înainte de CFR Cluj – Rapid

Adrian Mutu a prefațat derby-ul CFR Cluj - Rapid. De cine se teme fostul antrenor al giuleștenilor.
10.02.2024 | 16:19
Au golul in sange Jucatorii din Giulesti carei fac nopti albe lui Mutu inainte de CFR Cluj  Rapid
„Au golul în sânge” Jucătorii din Giulești care-i fac nopți albe lui Mutu înainte de CFR Cluj – Rapid. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost invitatul special de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, LIVE, pe FANATIK.RO, de la ora 10:30. „Briliantul” a prefațat derby-ul următoarei etape, CFR Cluj – Rapid.

De cine de la Rapid se teme Adrian Mutu: „Sunt doi jucători de care trebuie să ținem cont”

Adrian Mutu, care a fost antrenor în Giulești, se teme înaintea duelului din Gruia, programat sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15. Albion Rrahmani și Borisav Burmaz îi dau fiori actualului tehnician de la CFR Cluj. Împreună, cei doi au marcat cinci goluri în primele trei partide oficiale din 2024.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna îmi fac griji pentru atacanții care sunt în formă. Pentru că au golul în sânge, se vede, au și marcat cu Oțelul două goluri, chiar dacă lumea spune că primul a fost făcut cadou.

Rrahmani a mai driblat vreo doi jucători până a băgat mingea în poartă. Șut extraordinar al lui Burmaz. Deci sunt doi jucători de care trebuie să ținem cont.

ADVERTISEMENT

(n.r. – îți plac, sunt doi jucători de rasă?) Da, da. Sunt jucători foarte buni. O demonstrează ei, nu trebuie să spun eu. Rrahmani o face de mai mult timp și continuă să înscrie. Burmaz are în trei meciuri trei goluri, deci, vă dați seama, au un moral foarte bun amândoi. Se și înțeleg foarte bine.

Trebuie să fim atenți că Rapid are forță. Îi știu bine pe băieți și probabil va fi un meci special și pentru ei”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Un nou transfer pe axa Giulești – Gruia?

Rrahmani și Burmaz nu sunt singurii rapidiști pe care îi admiră Adrian Mutu. „Briliantul” a comentat posibilitatea ca la CFR Cluj să ajungă unul dintre foștii săi elevi, Alexandru Albu.

„Nu e corect. Sursa de unde a venit și probabil cineva vrea să forțeze mâna cuiva, dar n-o să comentez. Nu neg, dar nici nu confirm.

ADVERTISEMENT

V-am spus, prefer să vorbesc de săptămâna viitoare. Eu n-am nicio treabă personal cu acest lucru. Sunt trei părți implicate: jucătorul și cele două cluburi. În rest, eu n-am treabă despre acest lucru. 

Cum spuneam, e o săptămână importantă pentru ambele echipe și nu e corect să discutăm astfel de lucruri”, a transmis antrenorul în vârstă de 45 de ani.

Adrian Mutu, ANALIZA IN DETALIU inaintea derby-ului CFR Cluj - Rapid | Ce a spus despre Dan Sucu

ADVERTISEMENT
Tags: