News

AUR și-a validat candidații pentru șefia Consiliilor Județene. Unde poate conduce Mugur Mihăescu, alias „Garcea”

AUR a validat candidatura lui Mugur Mihăescu pentru funcția de președinte de Consiliu Județean. Unde poate conduce „Garcea”
08.03.2024 | 11:52
AUR sia validat candidatii pentru sefia Consiliilor Judetene Unde poate conduce Mugur Mihaescu alias Garcea
Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR în urmă cu doi ani / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
ADVERTISEMENT

AUR, partidul lui George Simion, a anunțat că și-a validat o serie de candați pentru funcția de președinte de Consiliu Județean. Printre aceștia se află și actorul Mugur Mihăescu, cunoscut în special pentru rolul „Garcea” din serialul „Vacanța Mare”.

„Garcea”, la Consiliul Județean Olt

AUR a anunțat că a validat candidaturile mai multor membri pentru funcțiile de președinți de Consilii Județene. Printre aceștia se află și actorul Mugur Mihăescu, în scris în AUR în 2022 și în prezent antreprenor.

ADVERTISEMENT

Mihăescu fusese initial propus la europarlamentare. Mugur Mihăescu s-a remarcat în timpul pandemiei Covid-19, ca o figură publică care s-a opus vaccinării.

„Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Biroul Naţional de Conducere, a validat în această săptămână candidaturile pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene ale următoarelor persoane: Blejan Ciprian – judeţul Bihor – inginer Constantin Ciprian Iacob – judeţul Dâmboviţa – avocat

ADVERTISEMENT

Dămureanu Ringo – judeţul Dolj , inginer şi deputat, Zorlescu Adrian- judeţul Gorj – inginer constructor și antreprenor, Pop Darius – judeţul Maramureş – artist (Conservatorul) şi deputat, Lavric Sorin – judeţul Neamţ- medic, scriitor şi deputat,

Mihăescu Mugur – judeţul Olt – actor şi antreprenor, Băculescu Vlad – judeţul Satu Mare – avocat şi antreprenor, Florea Gabriel – judeţul Teleorman – antreprenor, Badiu George – judeţul Vrancea – jurist, fost cadru MAI şi deputat, Miron Neculai – judeţul Suceava – antreprenor şi actual primar al comunei Bosanci”, a informat AUR.

ADVERTISEMENT

Gata „să înfrunte baronii locali și coaliția toxică”

AUR precizează că candidații sunt persoane care vor să lucreze pentru binele comunității, cu experiență profesională, gata „să înfrunte baronii locali şi coaliţia toxică care au adus România în această situaţie precară”.

„Suntem hotărâţi să lansăm în luptă aceşti candidaţi ca să înfrunte baronii locali şi coaliţia toxică care au adus România în această situaţie precară. Partidul AUR oferă românilor o alternativă la sistemul politic actual şi oameni curajoşi ce se vor lupta să câştige conducerea politică a judeţelor ţării”, potrivit lui Titus Păunescu, secretar general al AUR.

ADVERTISEMENT

Mesajul AUR de 8 Martie

Pe pafina Facebook, AUR le-a transmis „mulțumiri” femeilor din România, cu ocazia zilei de 8 Martie, ele fiind „coloana vertebrală a societății noastre”, aducând „lumină, căldură și iubire în viețile noastre”.

„Fie că sunt mame, surori, bunici, colege sau prietene, femeile reprezintă coloana vertebrală a societății noastre, aducând lumină, căldură și iubire în viețile noastre.

Din inimă, vă mulțumim pentru curajul și forța de a face față provocărilor zilnice, pentru contribuția voastră valoroasă atât în familie, cât și în societate.

Fiecare dintre voi meritați să fiți celebrate și respectate pentru rolul esențial pe care îl jucați în modelarea viitorului comunităților noastre. La mulți ani!”, se arată în mesajul AUR

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată