Life

Aurel Niamțu de la Românii au talent și drama vieții sale. Soția lui și-ar fi presimțit moartea!

Aurel Niamțu și fiul său, Ionuț, au vorbit despre cel mai dificil moment al vieții lor, drama care le-a clătinat puternic familia.
10.10.2022 | 17:03
Aurel Niamtu de la Romanii au talent si drama vietii sale Sotia lui siar fi presimtit moartea
Aurel Niamțu, fost concurent la Românii au talent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Aurel Niamțu, artistul în vârstă de 72 de ani care s-a făcut remarcat în cel mai recent sezon de la Românii au talent, a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale, acompaniat de fiul său, Ionuț.

Aurel Niamțu de la Românii au talent și-a pierdut soția acum 11 ani, la vârsta de 64 de ani

Cei doi au fost invitați în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, unde au vorbit despre cariera târzie a fostului concurent în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Aurel Niamțu susține că se bucură că îi este apreciată vocea, deși la vârsta pe care o are mulți își încheie cariera. În cazul său, lucrurile stau diferit, bărbatul dezvăluind cum are grijă de glasul său.

Pentru a se menține în formă, Aurel Niamțu bea zilnic ouă de prepeliță pe stomacul gol și face cel puțin o oră de vocalize.

ADVERTISEMENT

„Primul moment-cheie a fost că eu am avut curaj să vin la vârsta asta într-un asemenea concurs. Nu e ușor să fii alături de puștan. Vocea mea încă spune ceva.

Zilnic cânt o oră, două. Eu cânt zilnic. Mănânc ouă de prepeliță crude. Sunt greu de înghițit. Sunt chiar foarte bune la gust. Trebuie consumate crude, pe stomacul gol. Sunt un fortifiant pentru organusm. În afară că mă doare o spondiloză cervicală, stau bine din toate punctele de vedere”, a declarat Aurel Niamțu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Nevasta cântărețului și-ar fi prevestit moartea

Însoțit de fiul său, cântărețul septagenar a vorbit despre dispariția soției sale, produsă în urmă cu 11 ani.

„Fiecare are un final. Eu nu socotesc un blestem moartea soției mele. E mereu îmi spunea: eu, la vârsta tatălui meu voi muri și eu. Așa a fost. A avut o premoniție ceva… Incredibil!”, a spus Niamțu, uimindu-l pe Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Ionuț, fiul artistului, a mărturisit că pierderea mamei sale a fost cel mai greu moment din viața sa. Acesta e convins că toată forța pe care o avea cea care i-a dat viață, dar și creativitatea, a transmis-o tatălui ei. Odată cu moartea mamei sale, Ionuț a conștientizat cât de puternic este, în realitate, părintele său.

Aurel Niamțu a mai participat și la Vocea României, în anul 2013, însă în show-ul respectiv nu a avut mare noroc.

 

ADVERTISEMENT