Life

Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel! „Asta e nația noastră! Perversă. Să le fie rușine”

Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel! Spunea că trebuia înmormântat cu onoruri militare, pentru că avea gradul de cavaler.
05.10.2022 | 20:36
Aurel Padureanu revoltat dupa moartea lui Alexandru Arsinel Asta e natia noastra Perversa Sa le fie rusine
Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel! Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu este revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel, deoarece consideră că actorul trebuia înmormântat cu onoruri militare.

Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Conform artistului, Alexandru Arșinel trebuia îngropat cu onoruri militare, pentru că a fost o mare personalitate, un actor care va fi pomenit veacuri de-a rândul după moarte.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu spunea revoltat că actorul trebuia apreciat din timpul vieții sale, și nu abia după ce a murit, pentru că, dacă înainte avea parte de critici, acum toată lumea îl iubește și idolatrizează pe Alexandru Arșinel.

„Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat.

ADVERTISEMENT

E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă!”, a spus Aurel Pădureanu pentru Viva.

Spre deosebire de el, CTP nu avea deloc aceeași părere și spunea că Alexandru Arșinel s-a ținut toată viața de fusta Stelei Popescu și făcea doar curcile să râdă.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu crede că Alexandru Arșinel trebuia să primească un titlu onorific. Acuză „nația perversă”

Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu crede că Alexandru Arșinel trebuia să fie numit director onorifc la Teatrul Constantin Tănase, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza nației noastre „perverse”.

De asemenea, Aurel Pădureanu a dat încă un argument, acela că Alexandru Arșinel avea gradul de cavaler, așa că trebuia să fie înmormântat cu onoruri militare, iar decizia ca acest lucru să nu se facă este una rușinoasă, a mai explicat cântărețul.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic. (…)

Asta e nația noastră! Perversă. Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!”, a mai spus, revoltat, Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT