Life

Aurel Pădureanu, supărat pe Johny Romano pentru felul în care a imitat-o pe Cornelia Caranga la Te cunosc de undeva

Aurel Pădureanu e foarte deranjat de interpretarea pe care a făcut-o Johny Romano la Te cunosc de undeva, unde a jucat-o pe Cornelia Catanga.
23.10.2022 | 10:23
Aurel Padureanu suparat pe Johny Romano pentru felul in care a imitato pe Cornelia Caranga la Te cunosc de undeva
Aurel Pădureanu, nemulțumit de prestația lui Johny Romano de la Te cunosc de undeva. Foto: Antena Stars/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu este mâhnit din cale-afară după ce Johny Romano, coechipierul lui Connect-R în show-ul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a imitat-o pe Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu, nemulțumit de prestația lui Johny Romano. Artistul a imitat-o pe Cornelia Catanga la TCDU

Regretata artistă a ajuns din nou pe micile ecrane în cadrul unei gale TCDU, de data asta sub formă de imitație. Johny Romano a intrat în pielea îndrăgitei interprete de muzică lăutărească, stinsă din viață în urmă cu un an și ceva, însă felul în care a prestat pe scena de la Antena 1 l-a cam supărat pe văduvul Pădureanu.

ADVERTISEMENT

Lăutarul susține că puțini oameni reușesc să o imite pe fosta soție și că nu i-a plăcut deloc performanța pe care a avut-o colegul lui Connect-R.

Aurel Pădureanu a apreciat, în schimb, respectul pe care i l-a arătat Rona Hartner soției sale, care a reușit să transmită emoția pe care nevasta sa o aducea de fiecare dată în fața publicului.

ADVERTISEMENT

„Rona a fost prietenă cu Cornelia și a cântat normal, simplu, fără fițe din alea de cartier. Mai pui și pe TikTok, cum a făcut el. Ar trebui toți să știe ceva: dacă tot o imitați pe Catanga, de ce nu cântați și cu acordeonul, ca ea? Toți cei care o imitați, puneți mâna și pe acordeon! Catanga a fost o acordeonistă de primă clasă! De ce nu cântați ca ea? Cornelia Catanga rămâne o legendă a muzicii lăutărești”, a declarat Pădureanu pentru viva.ro.

„Ăsta e un neica nimeni”

Cât despre Johny Romano, Pădureanu a zis că e un neica-nimeni care nu merită să intre în pielea Corneliei Catanga. A fost atât de dezamăgit de momentul său de la Te cunosc de undeva încât nu s-a putut abține să nu îl atace dur.

ADVERTISEMENT

„Pe soția mea, Cornelia Catanga au mai imitat-o și alți artiști, tot la emisiunea Te cunosc de undeva. Dar ăsta este un neica nimeni. Cine a auzit de Johny Romano? Și Connect-R m-a deranjat atunci când a imitat-o.

Și Cornelia trăia, pe atunci. Dar i-am spus în particular, când l-am întâlnit la un eveniment că nu e frumos că a râs de boala cu ochii a Corneliei, că nu vedea bine!”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT