Sport

Aurel Țicleanu îi atrage atenția lui Mirel Rădoi: „Federația l-a susținut și când lucrurile nu mergeau bine!”

Aurel Țicleanu i-a atras atenția lui Mirel Rădoi, care vrea să nu mai continue la naționala României.
12.10.2021 | 19:52
Aurel Ticleanu ii atrage atentia lui Mirel Radoi Federatia la sustinut si cand lucrurile nu mergeau bine
ADVERTISEMENT

Membru al Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, Aurel Țicleanu a recunoscut că nu se gândește că Mirel Rădoi este hotărât 100% să plece de pe banca tehnică a României.

Fostul jucător al Craiovei Maxima a vorbit și despre momentele tensionate ale lui Mirel Rădoi de când a preluat echipa României, dar a precizat că mereu a fost susținut.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu îi atrage atenția lui Mirel Rădoi

Aurel Țicleanu i-a atras atenția lui Mirel Rădoi în privința unei posibile plecări de la naționala României, spunând că el a fost mereu susținut de FRF, dar nu crede că selecționerul vrea cu adevărat să plece:

„Mirel a spus un adevăr, că i se termină contractul la finalul lunii noiembrie. Sunt în studio oameni care au fost pe teren și știu că se spun multe pe teren.

ADVERTISEMENT

Eu știu că el e un tip responsabil. El a spus că i se termină contractul în noiembrie și nu înțeleg nedumerirea unora că i s-a făcut contractul fără baraj.

Sistemul de desfășurare a unui joc, poți să câștigi, poți să faci egal sau poți să pierzi. Dacă te califici la un campionat mondial, faci un contract la nivel superior, dacă nu, nu. Dacă e cazul de baraj, te așezi la masă și negociezi”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred chestia asta. Eu înțeleg generația de antrenori tineri. Sunt foarte orgolioși, sunt mândri, din punct de vedere financiar au un anume aer de independență.

Ei vor să ajungă la echipa națională, între timp au mai apărut și echipe de club peste echipa națională, echipe din străinătate peste echipa națională.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă e bine sau rău ce a declarat, dar spun că sunt mulți care intră în sistemul acesta, cum a fost și el, cum a fost și Adi Mutu. Ei acumulează multă energie, pe care vor să o folosească”, a mai spus Aurel Țicleanu, la TV DigiSport.

„El a fost mereu susținut de FRF!”

Aurel Țicleanu a continuat și a vorbit despre ce s-a întâmplat în toată perioada în care Mirel Rădoi a fost la cârma naționalei: „E un paradox. Mă interesează alte lucruri pe mine. Nu știam că vrea să plece, eu știam doar că i se termina contractul. El a luat-o puțin la cald.

Pentru noi era important, când a venit Mirel, ne gândeam la acea generație de tineri din 2019, pe care să îi integreze în echipa națională.

A fost foarte greu, au trecut mulți ani și asta pentru că și tinerii noștri s-au maturizat mai greu, acum au înceout să joace”.

„El a fost mereu susținut de Federația, chiar și în momentele în care părea că lucrurile nu merg în direcția dorită. Au fost și niște pași care nu au depins de noi.

Noi ne gândisem așa. Martie a fost barajul, după competiția, după Jocurile Olimpice, care s-au amânat un an, după Liga Națiunilor, abia apoi calificările pentru Campionatul Mondial.

Eu cred că jucătorii vor fi aproape de el, pentru că și el a fost aproape de ei”, a mai spus Aurel Țicleanu.

ADVERTISEMENT
Tags: