Life

Avea o durere de cap și a luat o pastilă recomandată de prieteni. Final tragic pentru o adolescentă de doar 16 ani

Sfatul celor mai buni prieteni i-a fost fatal. O tânără de 16 ani a decedat la doar câteva săptămâni după ce a luat o simplă pastilă
19.12.2023 | 15:52
Avea o durere de cap si a luat o pastila recomandata de prieteni Final tragic pentru o adolescenta de doar 16 ani
O tânără de 16 ani a murit din cauza unor pastile administrare greșit Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O tânără de 16 ani a avut parte de un final tragic și neașteptat. Aceasta a vrut să ia o simplă pastilă pentru a scăpa de durerile menstruale. Din păcate, în loc să se simtă mai bine, starea ei s-a agravat și a decedat.

Tânăra de 16 ani a luat pastile fără consulte medicul sau farmacistul

Layla Khan a avut parte de un final pe care nimeni nu l-a prevăzut. Tânăra de 16 ani se confrunta cu dureri menstruale greu de suportat. Pentru că a vrut să scape cât mai repede de ele, a decis să ia pastile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Layla Khan din Lincolshire nu a apelat la pastilele potrivite. Timp de câteva zile la rând, aceasta a luat pilule contraceptive, în speranța că durerile ei menstruale se vor ameliora.

Pilule contraceptive nu i-au făcut deloc bine tinerei de 16 ani. La doar câteva săptămâni după ce a început să ia pilule contraceptive, o schimbare radicală s-a produs în organismul ei.

ADVERTISEMENT

Fără să își da seama, Layla și-a făcut mai mult rău decât bine. Administrate fără prescripție și după bunul plac, pilulele contraceptive au format un cheag de sânge pe creierul tinerei.

Layla Khan a murit la două zile după operație

Layla a început să ia pilulele contraceptive pe 25 noiembrie. Nu s-a consultat cu nicio persoană avizată, ci doar cu prietenii ei. Primele simptome de rău au început să apară la o distanță de 10 zile.

ADVERTISEMENT

Pe 5 decembrie, Layla Khan a început să vomite și să aibă dureri groaznice de cap. Tânăra nu a mai putut suporta durerile și s-a prăbușit pur și simplu în baie de acasă.

Din fericire, părinții ei au fost cei care au găsit-o destul de repede și au dus-o de urgență la cel mai apropiat spital. Layla a fost lăsată pe mâinile medicilor care au fost surprinși de ce au putut să descopere.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au decis să îi facă Laylei o tomografie computerizată, iar rezultatele au fost de-a dreptul șocante. Pe creierul acesteia s-a descoperit un cheag de sânge, pe care medicii au decis să îl elimine cât mai repede.

Layla Khan a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din păcate, la două zile după operație, aceasta a decedat. Medicii nu își explică nici acum finalul tragic al tinerei de 16 ani, mai ales că nu dădea semne de vreo altă boală sau de vreo infecție.

ADVERTISEMENT