Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avertisment pentru tricolori și Edi Iordănescu înainte de Israel – România: „Secret de stat! Fac totul ca să se califice la Euro”

România are un final incendiar în calificările pentru Euro 2024, cu Israel şi Elveţia. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA informaţii exclusive despre mobilizarea celor din Israel în încercarea de a ajunge la turneul final.
03.11.2023 | 23:19
Avertisment pentru tricolori si Edi Iordanescu inainte de Israel  Romania Secret de stat Fac totul ca sa se califice la Euro
Avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de Israel - România: „Secret de stat! Fac totul ca să se califice la Euro”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România joacă împotriva Israelului (18 noiembrie) şi Elveţiei (21 noiembrie) în ultimele două meciuri de calificare la Euro 2024. “Tricolorii” sunt primul loc în grupa preliminară şi au o şansă uriaşă de a ajunge la un turneu final după o pauză de opt ani.

Avertisment pentru tricolori și Edi Iordănescu înainte de Israel – România: “Au reuşit să-şi mute meciurile exact cum au vrut”

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA detalii despre mobilizarea fără precedent a Israelului, care vrea cu orice preţ să ajungă la primul Euro din istoria ţării. Adversara noastră directă va juca patru meciuri într-un interval de 9 zile:

ADVERTISEMENT

“În campania trecută de Cupa Mondială, aveam jucători numai prin Serie B, numai prin ligi inferioare. Acum a ajuns Ianis în Primera Division, Ionuţ Radu a ajuns în Premier League, cei de prin Polonia joacă meci de meci. 

Trebuie să fim foarte atenţi, apropo de Israel, pentru că acolo se fac eforturi mari de tot să ajungă la Euro. Au reuşit să-şi mute meciurile exact cum au vrut. Joacă În Kosovo pe 12 noiembrie, care nu este dată FIFA, dar au obținut acordul FIFA de a avea stranierii.

ADVERTISEMENT

“Şi-au adus toţi jucătorii”

Şi-au adus jucători înapoi la naţională. A revenit golgheterul, Zahavi. L-au adus şi pe Atzili înapoi, cel care a fost suspendat  pentru acel scandal sexual. Şi-au convins toţi jucătorii. Solomon este singurul care nu depinde de aceste lucruri, fiind accidentat.

Zahavi s-a întors, au reuşit şi asta. Se joacă la Felcsut, pe Pancho Arena. Acel stadion a fost construit după Biserica Reformată din Timişoara. Credeţi că este o surpriză că naţionala Israelului joacă acolo, apropo de securitate şi de tot, într-o comună?

ADVERTISEMENT

„Atenţie mare la Israel, tricolori, staff, Edi!”

Totul va fi controlat. Cred că va fi controlat şi aerul în acea seară. Israel joacă împotriva Elveţiei pe 15, miercuri, şi sâmbătă seara joacă cu noi tot acolo. Atenţie mare la Israel, tricolori, staff, Edi! Fiţi foarte atenţi pentru că trebuie să fim cu toate simţurile ascuţite şi activate!

Israelienii vor face tot ce depinde de ei să ajungă la Euro. Joacă în 12 noiembrie în Kosovo, la Priştina. Apropo de securitate, stau într-un hotel de cinci stele în zona unde este cazată armata americană.

ADVERTISEMENT

Totul este pus la punct la virgulă, în ceea ce priveşte securitatea. În acest moment, nu ştiu nici eu şi nici Federaţia noastră unde vor fi cazați în Ungaria. Este secret de stat, acolo s-a ajuns. Atenţie mare băieţi, avem nevoie să fim concentraţi! Israel are ambiția să se califice și să facă o teribilă demonstrație lumii că sunt o națiune puternică apropo de războiul din Gaza”, a dezvăluit Cristi Coste.

România, lider în grupă înaintea meciurilor decisive

Cu două etape înainte de final, România este lider în grupă cu 16 puncte din 8 meciuri, urmată de Elveţia cu 15 puncte şi un meci mai puţin ca “tricolorii”. Israel este la cinci puncte de “tricolori”, dar cu două meciuri în minus.

Cea mai tare emisiune de sport din online, FANATIK SUPERLIGA, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. HORIA IVANOVICI și invitații săi pot fi văzuți și în reluare, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de Israel - România

ADVERTISEMENT