Life

Avertismentul astrologilor pentru Regele Charles. Ce se întâmplă în ziua în care e programată încoronarea

Încoronarea Regelui Charles a fost deja programată pentru anul viitor. Evenimentul nu ar putea fi însă așa liniștit cum se așteaptă toată lumea, avertizează astrologii.
21.10.2022 | 11:55
Avertismentul astrologilor pentru Regele Charles Ce se intampla in ziua in care e programata incoronarea
Regele Charles al III-lea va fi încoronat la data de 6 mai 2023. Sursă foto: Printerest
ADVERTISEMENT

Încoronarea Regelui Charles a fost anunțată pentru data de 6 mai 2023. Monarhul s-ar putea confrunta însă la acel moment cu situații nu prea plăcute.

Când are loc încoronarea Regelui Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea a devenit monarh imediat după ce regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Drept urmare, încoronarea sa ar urma să fie mai degrabă un eveniment simbolic.

ADVERTISEMENT

Astrologul Jessica Adams nu se așteaptă însă că lucrurile să fie atât de simple atunci. Jessica a indicat Mercur retrograd ca fiind un semn că planurile de încoronare ale lui Charles vor merge prost.

”Mercur Retrograd este o iluzie optică în care planeta Mercur pare că se deplasează înapoi față de Pământ”, a avertizat astrologul într-un interviu acordat pentru Express.co.uk.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai explicat și că planetele ar putea aduce dificultăți de comunicare și de exprimare, drept urmare, nu ar fi exclus ca data marelui eveniment să fie schimbată.

Previziunile astrologilor pentru ziua încoronării

“Data încoronării lui Charles al III-lea a fost anunțată pe Mercur Retrograd și este stabilită pentru Mercur Retrograd.

ADVERTISEMENT

Așteptați-vă la o schimbare sau anulare a datei”, a declarat celebrul astrolog pentru Express.co.uk.

Amintim că în momentul în care Regina Elisabeta a II-a încetat din viață, tronul a trecut imediat și fără niciun fel de ceremonie, moştenitorului, Charles, fostul Prinţ de Wales, în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Acum însă urmează și încoronarea acestuia, care este programată pentru data de 6 mai 2023, conform informațiilor transmise de reprezentații de la Palatul Buckingham.

“Încoronarea va reflecta rolul monarhului în prezent și va privi spre viitor, fiind în același timp înrădăcinată în lunga tradiție și în fastul monarhiei”, anunța sursa citată.

ADVERTISEMENT