Life

Avocata fraților Tate susține că Tristan ar fi devenit tată în urmă cu 3 săptămâni: ”Nu a apucat să cunoască copilul”

Avocata fraților Tate, Tina Glandian, spune că Tristan a devenit tată, în urmă cu 3 săptămâni, și nu-și poate vedea copilul, aflându-se în spatele gratiilor.
01.02.2023 | 20:52
Avocata fratilor Tate sustine ca Tristan ar fi devenit tata in urma cu 3 saptamani Nu a apucat sa cunoasca copilul
Tina Glandian este cunoscută ca avocata vedetelor internaționale. I-a mai apărat și pe Chris Brown sau Mike Tyson. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tina Glandian, cunoscută ca avocata unor celebrități de peste Ocean, sare în apărarea fraților Tate. Miercuri, 1 februarie, ea a susținut nevinovăția acestora în fața instanței și a jurnaliștilor români.

Avocata fraților Tate, Tina Glandian, spune că Tristan a devenit tată și nu-și poate vedea copilul. Milionarul ar avea un bebeluș de 3 săptămâni

”Pledoaria” Tinei Glandian a constat, printre altele, în apelul la emoție. Ea a precizat că Tristan este tată de 3 săptămâni și nu și-a putut vedea bebelușul, din cauza arestului.

ADVERTISEMENT

Tina Glandian a mai precizat că acuzațiile la adresa lui Tristan și Andrew nu sunt oficiale și nu se bazează pe probe, dar și că aceștia au fost deranjați de faptul că nu li s-a oferit șansa de a fi eliberați pe cauțiune sau condiționat. O astfel de situație ar duce la încălcarea drepturilor internaționale.

”Investigația a început în aprilie 2022 și suntem pe 1 februarie 2023. Deci la aproape un an de la începutul investigației iar acest lucru spune foarte multe despre probele care există.

ADVERTISEMENT

Ei și-au cerut drepturile de eliberare din arestul preventiv pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale.

Au mai fost menționate și alte argumente, cum ar fi faptul că Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a declarat faimoasa avocată, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Tina Glandian a ținut să sublinieze și că va lupta pentru eliberara fraților Tate.

”Vom continua să luptăm pentru a-i scoate din arest și a-i aduce acasă”, a mai transmis avocata.

Cât mai stau în arest preventiv frații Tate

Afirmațiile Tinei Glandian au venit după ce Curtea de Apel a respins miercuri contestația fraților Tate pentru eliberare. Aceștia mai rămân în arest preventiv până pe 27 februarie.

ADVERTISEMENT

Cine este Tina Glandian

Tina Glandian face parte din faimoasa casa de consultanță juridică americană Geragos. În trecut, ea a mai apărat nume consacrate precum: artista Kesha Rose Sebert, pe solistul Chris Brown, pe fostul campion mondial Mike Tyson sau pe actorul Jussie Smollett.

De ce au fost arestați frații Tate

Frații Tate sunt în spatele gratiilor din 30 decembrie 2022. Atunci, au fost acuzați de către procurorii DIICOT de mai multe fapte: grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane.

Frații Tate au fost ridicați din vila lor impozantă, din Voluntari. Mascații au identificat teancuri de bani, arme și o gorilă făcută din dolari.

ADVERTISEMENT