Fotbal intern

Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dat verdictul după FCSB – Farul 1-1: „Eu asta zic”

Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dat verdictul după FCSB - Farul, scor 1-1, cu privire la deciziile VAR
05.02.2024 | 23:37
Gigi Becali a intrat in direct la TV si a dat verdictul dupa FCSB  Farul 11 Eu asta zic
Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dat verdictul după FCSB - Farul, scor 1-1. În discursul său, patronul "roș-albaștrilor" a părut lipsit de vlagă. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de un final dramatic pe Arena Națională. Formația “roș-albastră” a fost egalată de Farul Constanța în minutul 90+5, scor 1-1. Oaspeții au primit un penalty controversat, iar Larie a marcat de la punctul cu var. După meci, Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dat verdictul.

Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dat verdictul după FCSB – Farul 1-1

Gigi Becali a intrat în direct la TV după FCSB – Farul, scor 1-1. Patronul “roș-albaștrilor” a discutat, pe un ton obosit, despre deciziile de arbitraj luate ce oficialii din camera VAR și de Andrei Feșnic.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera nu este de acord cu centralul partidei de pe Arena Națională și susține că nu a fost penalty la presupusul fault al lui Dawa la Popescu. Gigi Becali mai susține că Nedelcu a fost cel care a faultat la faza respectivă. Totodată, finanțatorul lui FCSB a mărturisit că decizia de la offside-ul lui Munteanu a fost corectă.

“Nu a fost penalty. Acolo Nedelcu îl împinge pe Dawa când sare. Ce mișcare e aia? Nu mai are voie să sară omul la cap. Eu zic că nu e penalty. Dawa nu dă cu capul în față. Cum să nu fie o mișcare normală. Nedelcu pune corpul și îl răsucește, îl face sendviș. Eu zic că nu e penalty.

ADVERTISEMENT

Iar la offside, dumneavoastră vorbiți de spații, dar ar trebui să fie în plan. Împărțiți acolo și o să vedeți că nu e un metru. Normal e în plan. Nu cred că e jumătate de metru, dar e o distanță”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, analiza echipei după egalul de pe Arena Națională

La finalul meciului, Gigi Becali a făcut și analiza echipei. Latifundiarul din Pipera este de părere că FCSB s-a prezentat foarte bine în duelul cu Farul, chiar dacă unii jucători nu au fost 100% sau au absentat, cazul lui Olaru. Finanțatorul “roș-albaștrilor” a mai adresat și câteva critici la adresa unor fotbaliști care lasă de dorit în evoluțiile lor.

ADVERTISEMENT

“Foarte repede spun așa, Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, chiar mai bun și decât Olaru. Asta e, fiecare crede ce vrea și are părerea lui. Radaslavescu nu e jucător, ce să îi fac.

Meciul cu Farul a fost un test pentru noi. Avem 9 puncte avans. Dacă echipa joacă așa bine eu nu am emoții. Asta în condițiile în care Coman a jucat bolnav, Olaru a fost absent, iar Tavi Popescu a avut infiltrații.

ADVERTISEMENT

Phelipe dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. El crede că e la distracție nu la fotbal. A pierdut toate mingile. Sper să își revină. Poate îi mai dau o șansă, nu renunț așa repede. Dacă renunț, e gata”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT