News

Băiat de 10 ani, agresat de mai mulți copii într-un parc din Constanța. Conflictul s-a extins și la părinți

17.05.2021 | 08:15
Baiat de 10 ani agresat de mai multi copii intrun parc din Constanta Conflictul sa extins si la parinti
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Scandal într-un parc din Constanța după ce un băiat de 10 ani a fost agresat de mai mulți copii.

Poliţiştii fac cercetări după ce un băiat ar fi fost agresat de mai mulți copii într-un parc dintr-o comună din Constanța, informează News.ro.

ADVERTISEMENT

Duminică, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie, care s-a plâns că fiul său ar fi fost agresat fizic într-un parc din localitatea Valu lui Traian, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Scandal într-un parc din Constanța. Un băiat de 10 ani a fost agresat de mai mulți copii

“Totodată, în urma conflictului, un bărbat, de 26 de ani, a sesizat, prin apel 112, că o persoană ar fi încercat să-l lovească cu un obiect contondent.

ADVERTISEMENT

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan între mai mulţi minori, tatăl unuia dintre aceştia, de 41 de ani, ar fi purtat o discuţie cu bărbatul care a sesizat prezenta poliţiştilor”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs incidentul. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ADVERTISEMENT

Recent, un alt scandal a avut loc într-un parc din Ploiești. Mai mulți tineri au fost implicați într-un scandal spontan.

Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată că, în zona Parcului Municipal Vest Ploiești, două persoane sunt lovite, conform Observatorph.

ADVERTISEMENT

Se pare că a fost folosit și un pistol airsoft. În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbați ar fi fost loviți în zona capului cu pumnii, fiind folosit și un obiect contondent.

Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui și membrelor superioare.

Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a precizat IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT