Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj îl înțeapă pe fostul său coleg Sandu Tudor. „Sunt curios ce i-o fi spus lui Gigi după Farul – FCSB”

Cristian Balaj și Sandu Tudor s-au contrat de la distanță pe tema golului anulat al lui Florinel Coman. Președintele CFR-ului îi cere fostului coleg să fie corect în analizele sale
14.12.2023 | 13:09
Balaj il inteapa pe fostul sau coleg Sandu Tudor Sunt curios ce io fi spus lui Gigi dupa Farul  FCSB
Cristi Balaj, SAGETI catre Alexandru Tudor. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat cu un rezultat de 1-1 în confruntarea de duminică seara, disputată în deplasare, împotriva formației CFR Cluj, în cadrul etapei a 19-a din Superliga. Florinel Coman a reușit să înscrie pentru oaspeți în minutul 51. Cu toate acestea, decizia arbitrilor VAR, condusă de George Găman, a fost de a anula golul.

Cristian Balaj, ironic față de Sandu Tudor

S-a invocat un presupus fault al lui Crețu la adresa lui Otele într-o fază anterioară, după consultarea tehnologiei video. Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA faptul că s-a consultat cu Sandu Tudor, iar acesta i-a confirmat faptul că golul lui Florinel Coman a fost valabil.

ADVERTISEMENT

“Creează o confuzie în anumite traduceri și recunosc, sunt surprins de faptul că fostul meu coleg Sandu Tudor urmărește și îl informează pe Gigi Becali de anumite decizii luate de către centrali.

Pentru că atunci când l-am întrebat și fuseseră greșeli clare în favoarea FCSB-ului, Gigi Becali a spus că Sandu Tudor nu urmărește partidele și nu își dă cu părerea, aparent lucrurile nu stau așa”, a declarat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

CFR – FCSB s-a terminat 1-1

Clujenii au început în forță meciul pe teren propriu, cu un șut respins de portarul Târnovanu în minutul 1 și deschiderea scorului în minutul 7, realizată de Tachtsidis cu un șut din interiorul careului.

Cu toate acestea, FCSB a revenit și a reușit să egaleze în minutul 26, când Florinel Coman a oferit o pasă perfectă pentru Darius Olaru, care a înscris. Repriza s-a încheiat cu un moment tensionat, când Olaru s-a accidentat după un duel cu Avounou și a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

Momentul decisiv al partidei a survenit în minutul 51, când Florinel Coman a înscris spectaculos de la distanță. Cu toate acestea, entuziasmul echipei FCSB a fost umbrit de decizia controversată a arbitrilor VAR. Cele două echipe s-au contrat din acel moment pe corectitudinea deciziei lui Colțescu.

“Sunt curios ce i-a spus după meciul cu Farul, sunt curios ce i-o fi spus atunci când jucătorul cel mai bun de pe teren de la FCSB, cel care a avut acel assist la golul înscris de ei și acea execuție superbă la golul anulat nu trebuia să se afle pe terenul de joc la ceea ce făcuse în etapele anterioare”, a completat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Balaj arunca sageti catre Tudor

ADVERTISEMENT