Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, laude pentru noul debut al Rapidului, Robert Bădescu. „Îmi doream și eu să reușesc ca el”

Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA au discutat despre noul debutant al Rapidului, Robert Bădescu. Invitații emisiunii au analizat și cazul lui Borza după reușita noului junior.
04.03.2024 | 08:00
Banel Nicolita laude pentru noul debut al Rapidului Robert Badescu Imi doream si eu sa reusesc ca el
Analiștii FANATIK SUPERLIGA după debutul lui Robert Bădescu la Rapid. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Borza ar putea să nu mai revină ca titular la Rapid după ce Robert Bădescu, noul debutant, a marcat în duelul cu UTA Arad de pe Giulești, scor 4-1. Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA au discutat despre situația din primul 11 a giuleștenilor și l-au lăudat pe puștiul de 18 ani.

Bănel Nicoliță, laude pentru noul debut al Rapidului, Robert Bădescu. „Îmi doream și eu să reușesc ca el”

Bănel Nicoliță a fost primul care a discutat despre noul debutant al Rapidului, Robert Bădescu. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA l-a lăudat pe juniorul de 18 ani și susține că a auzit numai lucruri pozitive despre fotbalist.

ADVERTISEMENT

“E un băiat cu bun simț, am văzut prin ce a spus. Să debutezi cu gol e un vis. Și eu mi-am dorit să debutez cu gol la Steaua, cum era atunci. Mă bucur pentru el, sper să continue tot așa.

El a fost și pe la Clinceni, juca fundaș central. E prieten bun cu un copil pe care îl știu eu de acolo și mi-a spus multe lucruri frumoase despre el. Muncește mult, se pregătește mult și separat. Chiar dacă joacă la Rapid eu apreciez oamenii care muncesc și sunt modești”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, despre șansele lui Borza de a-și pierde locul de titular

Florin Gardoș a deschis discuția despre șansele lui Borza de a-și pierde locul de titular. Fostul fundaș este de părere că juniorul venit de la Farul ar putea să rămână o perioadă de timp pe bancă după escapada de la Iași. Motivul ține de impactul pozitiv pe care l-a avut Robert Bădescu în meciul cu UTA.

“Uite cum îți poți pierde locul în echipă, pentru o prostie. În meciul următor nu poți să îl scoți din echipă. În alte condiții ai spune că l-ai iertat, a plătit o amendă și trebuie să fie iertat că doar nu a omorât pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Dar uite că îți poți pierde locul în echipă. Cred că Borza regretă mult escapada. Important este să revină cât mai repede la prima echipă, să își aștepte șansa și să profite”, a declarat Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Giani Kiriță, mizează pe o competiție mare la Rapid

Giani Kiriță este de părere că antrenorul Rapidului va avea de luat o decizie grea după reușita făcută de noul debutant. Dinamovistul l-a lăudat pe Robert Bădescu și crede că Andrei Borza are un adversar pe măsură pentru postul de fundaș stânga.

ADVERTISEMENT

“Borza e un fotbalist talentat și cred că este o lecție dură pentru el și nu va mai repeta greșeala asta niciodată. La Robert se vede că are o educație bună. Să debutezi cu gol la Rapid, la 18 ani.

În tot ce a declarat e multă modestie și îl va ajuta pe viitor. Faptul că poate să joace și fundaș stânga, dar și fundaș central e un plus pentru Rapid. Într-o echipă ai nevoie de jucători care să acopere mai multe posturi.

Înseamnă că e un băiat cu calități bune. Nu se simte bine (n.r. Borza). O să fie o competiție bună acolo pentru Rapid”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, despre debutul emoționant al lui Robert Bădescu

“Emoționant, pentru că este un copil care se află doar de câteva luni în anturajul primei echipe. Este un copil care a ieșit în evidență la grupele de elită. Cristiano Bergodi a pariat pe el în fața conducerii de la Rapid și a zis că vrea ca Bădescu să fie dublura lui Borza pe acel post.

Chiar dacă el este fundaș central. Și-a așteptat rândul, s-a pregătit și debutează cu gol. Sunt rare debuturile cu gol și pentru atacanți. Mai ales la o vârstă așa fragedă cu atât mai greu să reușești să marchezi din poziția de fundaș.

E un copil echilibrat, matur și e promițător. Sper să gestioneze foarte bine acest moment și să devină o certitudine pentru Rapid. Nu e bine să fii în pielea lui Borza. Dar o fi bine ca tu să dansezi când ceilalți se odihnesc? E greu și pentru Borza”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA, despre debutantul minune de la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: